В новия брой на EVA

16 December 2022

Празничното издание на EVA е 2 в 1. Не само, защото това е нашият декемврийско-януарски брой, но и защото ще можете да си изберете кой от двата варианта да прибавите към колекцията си – с или без специалното ни бизнес приложение.

Пожелахме да се сбогуваме със старата и да пристъпим в новата година с ново лице на корицата ни – 24-годишната Моника Найденова, непрофесионална актриса от филмите „Жажда“ и „Сестра“ на режисьора Светла Цоцоркова.

Странна, красива и много опърничава, Моника е връстничка на списание EVA – и двете са родени през 1998 г. Има и други прилики между тях като например тази, че и на двете скъпоценните камъни са им най-добрите приятели. Вижте само колко й отиват на Моника вълшебните обици с аквамарини на Chopard, точно с цвета на очите й! Госпожица Найденова ни разказва за кариерата си в киното, неочаквана и за самата нея, за бурния си опит в работа с клиенти в заведения и магазини, тъй като работи още от тийнейджърските си години, за отказа си от академично образование, мъжете на 21 век, шамарите в киното, татуировките и пиърсингите си, както и за това колко е важно да се научиш да казваш „не“.

В новия брой на EVA ви очакват още: вечният любимец Микеле Плачидо, Коледа с посланичката на Грузия в България Н. пр. Тамара Лилуашвили, новият най-секси на света Крис Евънс, режисьорът Зорница София и нейният филм „Майка“, младата актриса от сериала „Нас не ни мислете“ Ирина Митева, мода за парти и блясък, пътешествия в Сен Барт, Пуерто Рико и Киото, незабравимата Анита Екберг и нейният сладък живот.

„Ако възникне проблем, който трябва да се реши, дай го на жена“ – казва г-жа Мила Маречкова, начело на Бритиш Американ Табако, която застава на корицата на нашето специално EVABusiness приложение. Между кориците му можете да откриете всичко за „женското начало“ в бизнеса, много полезна информация, както и вълнуващи истории за успеха на жените в един свят, който доскоро просто принадлежеше на мъжете.

Щастлива Коледа и благословена, здрава и успешна Нова 2023 година!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР