Гид за подаръци от FOREO

Шведският бранд предлага няколко подаръчни комплекта, включващи най-желаните устройства за красота на марката на намалени цени.

14 December 2022

С наближаването на Коледа вероятно се тревожите какво да купите на любимите си хора. Вместо да се обикаляте в последния момент, за да вземете нещо за всички, които обичате, отделете малко време, за да планирате предварително. Тазгодишният подаръчен гид на FOREO включва коледни подаръчни комплекти на бранда, с които със сигурност може да откриете идеалния подарък за всеки от вашия списък „добри деца“.

 „Празничният сезон е времето от годината, когато хората търсят нови и оригинални идеи за подаръци, за да изненадат своите близки. Въпреки че намирането на тези перфектни подаръци за вашите приятели и семейство винаги е предизвикателна задача, на фона на финансовите трудности, пред които е изправен целият свят, може да се наложи да проявим допълнителна креативност тази година. Ето защо FOREO създаде специални подаръчни комплекти в различни варианти, подходящи за всеки бюджет, които гарантирано ще ви превърнат в любимия на всички Дядо Коледа тази година“, обясни Борис Трупчевич, главен изпълнителен директор на FOREO.

Независимо дали търсите вдъхновение или разполагате с ограничен бюджет и искате да спестите малко пари, подаръчният гид на FOREO ще ви помогне тази Коледа. Шведският бранд предлага няколко подаръчни комплекта, от които да избирате, включващи най-желаните устройства за красота на марката на намалени цени.

1) НАЙ-ДОБРИЯТ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ПОД 200 ЛЕВА

Подаръчен сет LUNA™ play smart 2

Цена: 193,60 лева; отстъпка от 31%

LUNA™ play smart 2 е удобен за пътуване личен треньор по грижа за кожата. Това интелигентно, компактно 2-в-1 устройство за почистване на лице е проектирано да осигури задълбочен анализ на състоянието на кожата в различни лицеви квадранти. Използвайки събраните данни в реално време, приложението FOREO създава персонализирана рутина за почистване.

За възможни най-добри резултати LUNA™ play smart 2 може да се използва с богата на антиоксиданти почистваща микропяна на FOREO. При контакт с вода кремообразната структура се превръща в деликатни мехурчета, за да отстрани нежно замърсяванията от дълбоките пори за мигновено блестяща, чиста и свежа кожа.

2) НАЙ-ДОБРИЯТ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ПОД 350 ЛЕВА

Подаръчен сет ESPADA™

Цена: 311 лева; отстъпка от 29%

Този супергеройски коледен комплект на FOREO включва мощната двойка: устройството със синя LED светлина за лечение на акне ESPADA™ и две опаковки концентриран гел против петна FOREO ESPADA™ BHA+PHABlemish Solution.

Безопасно и лесно за употреба в комфорта на вашия дом, ESPADA™ е професионално устройство за лечение на акне със синя LED светлина, създадено от ултра-хигиеничен медицински силикон. Синята светлина предлага напълно безболезнено и неинвазивно лечение за ефективно унищожаване на бактериите, причиняващи акне, намаляване на възпалението и предотвратяване на бъдещи пробиви. В допълнение, дълбокият масаж с T-Sonic™ пулсации подобрява микроциркулацията и ускорява процеса на оздравяване на увредената кожна област за постигане на безупречна кожа за дълго време.

Устройството ESPADA™ се комбинира най-добре с концентрирания гел против петна FOREO ESPADA™ BHA+PHABlemish Solution. Формулиран с мощна доза от 2% салицилова киселина, хамамелис, ниацинамид, масло от чаено дърво, пантенол и лактобионова киселина, той се справя със съществуващите петна и предотвратява бъдещи възпаления, като същевременно не причинява прекомерното изсушаване и лющене на кожата.

3) НАЙ-ДОБРИЯТ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ПОД 500 ЛЕВА

Подаръчен сет LUNA™ mini 3 + UFO™ mini 2

Цена: 487 лева; отстъпка от 36%

Този първокласен комплект включва изключителна селекция от премиум устройства за грижа за кожата FOREO и чиста козметика за почистване на порите и дълбоко вливане на подхранващи активни съставки, повишаващи блясъка на кожата. Ултра-хигиеничната силиконова, двустранна глава на LUNA™ mini 3 е подходяща за всички типове кожа и е клинично доказано, че премахва 99,5% от замърсяванията само за една минута, с опция за 30-секунден режим на усилване на блясъка. Почистването на лицето сLUNA™ mini 3 е перфектна подготовка преди употребата на СПА масажораUFO™ mini 2, който ускорява ефекта на маските за лице, подпомага хиперинфузията на активните им съставки по-дълбоко под повърхността на кожата. Едновременно с това уредът прави лек масаж на лицето с емблематичните T-Sonic™ пулсации на бранда, редуцира признаците на стареене, озарява и подпомага образуването на колаген.

UFO™ mini 2 е клинично доказано, че повишава нивата на влажност на кожата със 126% само за 90 секунди и значително намалява появата на бръчки само за седем дни.

Подаръчният комплект включва и деликатна почистваща микропяна за нежно отстраняване на замърсяванията от порите И превъзходно чиста кожа, готова за маската Glow Addict с витамин Е и екстракт от перли, активирана сUFO™. Този невероятен коледен подаръчен комплект ще съживи кожата ви и ще я накара да засияе.

4) НАЙ-ДОБРИЯТ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ПОД 600 ЛЕВА

Подаръчен сет BEAR™ mini + UFO™ mini 2

Цена: 584,80 лева; отстъпка от 38%

Спестете максимално, докато упражнявате 65+ лицеви мускулаи постигате незабавно видими резултати с BEAR™ mini и проводящия серум Serum Serum Serum. BEAR на FOREO е първото в света медицинско микротоково устройство, разрешено от FDA, с анти-шокова система™, за което е клинично доказано, че значително подобрява дълбоките бръчки и фините линии, както и повишава стегнатостта и еластичността на кожата само за една седмица. Това го прави не само най-безопасното, но и най-ефективното устройство за лице с микроток на пазара. Ако искате минилифтинг на лицето и шията в уюта на дома си, BEAR™ mini е точният избор.

UFO™ mini 2, което също е част от този страхотен коледен комплект, есмарт устройството за цялото лице, което ще вдигне вашата рутина за подмладяване на ново ниво. Интелигентното маскиращо устройство на FOREO ускорява ефекта на маските за лице, подпомага хиперинфузията на активните им съставки по-дълбоко под повърхността на кожата. Едновременно с това уредът прави лек масаж на лицето с емблематичните T-Sonic™ пулсации на бранда, редуцира признаците на стареене, озарява и подпомага образуването на колаген. В съчетание с озаряващата маска Glow Addict, UFO™ mini 2 незабавно ще възстанови здравословния естествен блясък на кожата ви.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР