Да заблестим! Или следвайте червения килим

Червеният килим ще ви отведе до новия магазин на Lynne в Ring Mall

eva.bg 09 December 2022

През декември онова немирно гласче в главата ни не спира да нашепва: „Shine bright like a diamond!“. В най-празничния сезон от годината се предаваме на желанието за още повече блясък и екстравагантност, за възможно най-много красота и самочувствие.

Няма само да въздишаме по главозамайващите тоалети на звездите, които те разхождат по червения килим. Отправяме се по нашия личен червен килим, защото този уикенд той ще ни отведе до новия магазин на Lynne в Ring Mall (етаж 1). Обектът отваря врати на 10 декември, тъкмо навреме, нали? А от 10 до 11 декември само там ползваме 10% отстъпка за цялата колекция на любимия моден бранд, предлагащ толкова богата гама от модели.

Хвърлихме бърз поглед към празничната колекция и си набелязахме няколко неща. Абсолютно в унисон с вълнението, което ни е обзело, и с характерния шик, окъпан в блясък и шампанско, моделите на Lynne са всичко онова, което ви е нужно, за да привлечете погледите към себе си. Като истинска звезда!

Рокля

Роклята ще си остане най-женствената дреха, затова започваме с нея. Можете да изберете къса или дълга, с голи рамене или величествени ръкави. Помислете кой стил отразява най-добре вашата индивидуалност и посегнете към него. Или пък заложете на нещо, с което ще изненадате не само хората около вас, а и себе си.

Панталон и топ

Сещаме се за Джулия Робъртс, която на червения килим обича често да излиза „извън кутията“. На фона на всички рокли наоколо можете да сте различни, появявайки се с атрактивен топ и стилен панталон. Тук отново има блясък и един изключително елегантен силует. Определено това е сред любимите ни парти визии, защото е неоспоримо шик, но с леко намигване.

Риза и пола

Тази комбинация е може би алтернатива на роклята. Но това не е всичко. Ако искате да подчертаете своето bossy излъчване, това е вашето облекло за предстоящите партита. Разбира се, тук отново го има блясъкът. Златисто, сребристо, черно, ефектни елементи, които изцяло заместват бижутата...

Гащеризон с пух

Гащеризонът е онази дреха, която се съблича по-трудно, но пък изглежда винаги безупречно и стилно. Бихме могли и него да интерпретираме като алтернатива на роклята, но вече нямаме търпение да се отправим по нашия червен килим, затова спираме с идеите и... действаме! 

Допълваме с изящно бижу, ефектна чанта и съвършените обувки и сме напълно готови за най-бляскавото парти в живота ни.

Разгледайте още сега галерията ни, набележете си нещо и този петък, събота и неделя се възползвайте от 10% отстъпка в новия магазин на Lynne в Ring Mall (етаж 1) за цялата колекция. Припомняме, че брандът има магазин и в Serdika Center, както и онлайн магазин.

Време е да заблестим!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР