Бъди на линия

Молив за очи, каял, очна линия, стик – ефектът се определя от текстурата

Люба Вангелова 07 January 2023

грим jen fiamenco @ art department, с продукти на charlotte tilbury коса juanita lyon / @celestine, с продукти на oribe модел hazel grey / @freedom models la

Снимка: фотография и стайлинг lenka ulrichova

Основен инструмент за постигане на пънк-рок визията, през 90-те използвахме черния молив, за да изразим раздразнението си и като средство за привличане на внимание.

Днес една линия е достатъчна, за да покажем различни версии на себе си. Поставен в определен контекст върху лицето, интензивният контур изглежда незабележим. И обратно – фин щрих има силата да придаде мощна енергия на визията. Най-важният аспект във всеки грим е предварителната подготовка – масаж и избор на правилен серум и основа. Това е условието за плътен цвят и изваян контур. Молив за очи, каял, очна линия, стик – ефектът се определя от текстурата.

ИЗВЪН РАМКИТЕ
Красиво изваяната линия върху лицето, излизаща извън зоната на грима, е въздействаща визуализация на вътрешната свобода. Използвайте каял с широка основа и мека текстура, за да се движи лесно по кожата. Ако сте смели, дайте пълна свобода на линиите.

ИЗНЕНАДВАЩ ХОД

Един детайл е достатъчен за запомняща се визия. Жозефин Бейкър е вдъхновението зад акцента върху веждите – течната очна линия с лекота изписва красиви извивки и оставя фин блясък, заиграващ се с въображението.

ВМЕСТО ЦВЯТ

Очертаването на рамка около клепача е авангардна алтернатива на сенките за очи. Нищо сложно – малко практика и мек молив за очи, който лесно се коригира и позволява с лекота да се чертаят форми.

ГРАФИЧНИ СКУЛИ

Пастелното лилаво, фиксирано в отчетлив контур, нежно събужда скулите. Хидратиращият фон дьо тен е правилната основа, позволяваща прецизност в изпълнението на цветния щрих върху добре подготвената кожа.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР