Кейт съчета рокля под наем с бижу за 12 милиона

eva.bg 03 December 2022

Снимка: instagram / princeandprincessofwales

Кейт Мидълтън даде поредния урок по модна дипломация на церемонията за наградите Earthshot в Бостън. В тон с посланието на събитието тя избра да облече изумрудена рокля на Solace London от онлайн платформата за отдаване под наем на дизайнерски облекла HURR, таксите на която са между 74 и 194 паунда. Но добави блясък и традиция, слагайки колие с диаманти и изумруди, принадлежало някога на покойната принцеса Даяна. Колието впрочем е подарено на Даяна от кралица Елизабет Втора, която пък го е наследила от баба си кралица Мери.

Докато влизаха в MGM Music Hall за събитието Кейт и Уилям се хванаха за ръце – проява на интимност, която двойката по принцип избягва. По-късно в залата принцът постави ръка на гърба на жена си, докато се навеждаха един към друг, за да говорят. На церемонията присъстваха и много звезди като Дейвид Бекъм и Рами Малек, с които кралската двойка разговаря.

По-разкрепостеното поведение на Кейт и Уилям на американска почва може би се дължи и на необявеното състезание по популярност с Хари и Меган. Началото на официалната визита на кралската двойка  в САЩ съвпадна с излизането на първия трейлър на документалния проект на Netflix за Меган Маркъл и принц Хари.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР