Първи ден от посещението на Кейт и Уилям в Америка

eva.bg 01 December 2022

Снимка: getty images/guliver

Започна тридневната визита на принцесата на Уелс Катрин и принц Уилям. Последната визита на двамата отвъд Океана бе доста отдавна – през 2014 година. Този път двамата ще бъдат само в Бостън, където имат изключително натоварена програма от сутрин до вечер. Не е ясно дали ще успеят да се видят с Хари и Меган в рамките на американската им визита, но може би дори да се срещна, няма да е пред медиите.

За първия ден от визитата на Кейт и Уилям в Бостън те успяха да открият наградите Earthshot в кметството в Бостън, да присъстват на баскетболния мач между Boston Celtics и Miami Heat.

За първия ден от посещението им Бостън Катрин реши да заложи на предимно британски дизайнери и на по-скоро консервативни тоалети. Тя пристигна в черен костюм от сако, поло и панталон на Alexander McQueen с цена 3000 английски лири. Кейт го бе комбинирала с обеци, носени от покойната Даяна.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

За баскетболния двубой заложи на черни дънки и синьо винтидж сако на Chanel, което е носила и преди.

А за наградите Earthshot Кейт заложи неслучайно на зеленото. Тя бе палто на Alexander McQueen, рокля на Burberry, която бе комбинирала с обувки за $430 на Emmy London и чанта за $1,035 на Mulberry. 

Вижте снимки в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР