Време е за коледното настроение

Най-прекрасното време от годината наближава. А с него и новата зимна колекция на PALMERS.

28 November 2022

Снимка: пресофис на марката

Снежинките се спускат по земята, цепениците пукат в камината, докато навън бавно се спуска нощта – перфектната обстановка за коледно настроение. Най-прекрасното време от годината наближава. А с него и новата зимна колекция на PALMERS.

Ева Ренк-Кленкхарт, ръководител на продуктовия отдел в PALMERS, разкрива: „Нашата нова зимна колекция създава празничен блясък за всички: завладяващо бельо с изискани детайли, което създава незабравими моменти у дома – но също и на всяко коледно парти. Разбира се, зимният сезон е идеалното време да останете вкъщи и да си починете – а най-хубаво е, когато цялото семейство е заедно. Ето защо тези, които ценят уюта преди всичко, ще намерят селекция от игриви серии нощно облекло със 100% гарантиран комфорт!“

Празничен сезон, който омагьосва

Предколедният период и, разбира се, самата Коледа е сезон, в който да се отдадете на сетивата. Емблематичната австрийска компания PALMERS знае точно как да ги „приласкае“ и предлага богатство от уникални дизайни бельо.

Коледа витае във въздуха с новата серия Glisten Lace. Тези възхитителни модели в цвят “ivory привличат с деликатно блестящ сатен. Дискретни кристали и бляскави детайли в злато вдъхновяват мечтите ни. Дамите, които предпочитат по-привличаща вниманието визия, могат да изберат романтичната серия Floral Romance: тюл и деликатна дантела в ласкавия нюанс “port подчертават женствения чари сексапил. А тези, които предпочитат по-пищен стил, ще предпочетат Scarlet Lace, продуктова линия в празнично червено. Флорална дантела, тюл на точки и дискретни кристали украсяват новите модели.

Класическото черно също е задължително за зимните месеци от годината. „За особено съблазнителни моменти PALMERS препоръчва поредицата Deep Trance. Обогатени с изискана дантела и еластичен тюл, тези екстравагантни модели бельо, изработени от бляскав микрофибър, са перфектни спътници за парти сезона, които да носите под празнична малка черна рокля“, добавя Ева Ренк-Кленкхарт. Всички серии бельо предлагат разнообразие от различни дизайни на сутиени и бикини и са допълнени с колан за жартиери.

Коледа означава семейно време

Няма период от годината, в който толкова ценим времето, прекарано със семейството: Без значение дали похапваме вкусни бисквитки или се наслаждаваме на филм в уюта на дома си – правенето на неща заедно е просто по-забавно. И това пълноценно прекарване в компанията на най-близките ни е още по-приятно, когато имаме и доброто усещане за удобно и качествено облекло.

За такива моменти PALMERS предлага серия нощно облекло Family Nights: Моделите от тази продуктова линия са достъпни за всички членове на семейството, като по този начин гарантират пълнота за най-веселата празнична снимка за семейния албум. Освен това серията включва и най-приятните меки чорапи със закачлив

дизайн. Елегантни и в същото време удобни са новите комплекти в приглушено синьо-зелено и кафяво, изработени от меко кадифе. В комбинация с пухкавите чехли, които се предлагат в три различни цвята, те гарантират супер релаксиращи часове у дома.

Открийте колекцията на Palmers в магазините на бул. Витоша 66, Сердика Център или на  shop.mdl.bg

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР