В дома на Хилари Суонк

17 November 2022

Снимка: instagram/architecturaldigest

Екипът на списание Architectural Digest отваря за нас вратите на още един звезден дом. Този път те имаха честта да гостуват в имението на Хилари Суонк, която на 48-годишна възраст е бременна за първи път.

Актрисата разкри новината за бременността си преди около месец, споделяйки, че очаква не едно, а две деца. На снимките за Architectural Digest коремът й не личи особено и е уместно прикрит на някои кадри. Явно фотосесията е направена преди обявяването на щастливата новина.

„От средата на 20-те си години търся да си купя земя. В природата откривам най-щастливото си място, както и в животните. Да имам и двете е всичко за мен“, коментира в интервюто за броя Хилари Суонк, която отглежда доста четириноги любимци.

Имението й се намира в щата Колорадо, има красива гледка към планините, достатъчно изолирано и диво е, за да осигурява нужното лично пространство на актрисата. Имотът се простира върху 168 акра, което е равно на 679 872 квадратни метра. Така че може да си представите за какво голямо парче земя става въпрос.

Във фотосесията за броя участва и половинката на Суонк Филип Шнайдър, от когото очаква близнаците си.

А интериорът е като на луксозна планинска хижа с огромна квадратура. Много камини, много дърво, много светлина през големи прозорци и прекрасен планински изглед. По време на снимките е имало достатъчно сняг, за да направят тази интериорна приказка още по-красива.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР