Нова звездна двойка: 76-годишната Шер и 36-годишният Александър

Никога не е късно за любов

eva.bg 07 November 2022

Изглежда слуховете ще се окажат верни и 76-годишната Шер наистина има нов мъж до себе си, при това е доста по-млад от нея.

Певицата бе заснета да вечеря заедно с музикалния продуцент Александър Едуардс, който е на 36 години. Двамата бяха хванати за ръце на влизане в ресторант в западен Холивуд, а след това любопитни зяпачи го заснеха да целува ръката й, след като влязоха в автомобила.

Въпреки че публични целувки нямаше, то определено си личеше една интимност, която няма нищо общо с „колеги“, „приятели“, „познати“.

Медиите, естествено, веднага разпространиха снимките и заговориха за евентуалната връзка между тях. А Шер пък побърза да потвърди информацията, за да премахне всякакви спекулации относно това дали са заедно.

В разговори в социалните мрежи на въпроса дали има ново гадже, тя категорично заяви „Да“, нареждайки няколко удивителни след това.

Да, Шер си има младо гадже и въобще не се интересува какво мислят хората по въпроса с голямата възрастова разлика. „Любовта не познава математика“, казва тя. Шер разкрива още, че той се държи с нея „като с кралица“. Вече го била запознала с всички свои близки хора и членове на семейството.

По-възрастните мъже не ме харесват. Те предпочитат млади момичета. По-възрастните мъже се страхуват от мен. Затова често излизам с по-млади от мен“, каза преди време тя.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cher Nation | Fan Account (@cher_nation)

Сред мъжете, с които е излизала, са Том Круз, Вал Килмър, продуцентът Дейвид Гефън, Джийн Симънс от KISS, Ричи Самбора от „Бон Джоуви“, Уорън Бийти (секс за една вечер), Ерик Клептън (секс за една вечер) и още дузина не толкова известни имена.

„Нищо хубаво няма в остаряването. Не съм помъдряла повече, отколкото на 40. Имам нужда от силите си, а старостта е кучка, която пречи на работата ми, застава на пътя ми, ограбва красотата ми.“
Ще припомним, че Шер е от звездите, които никога няма да чуете да обясняват колко е нормално и хубаво да се остарява. Напротив, тя многократно е заявявала, че си иска младостта и не вижда нищо хубаво в старостта, която я ограбвала от красотата.

„При другите жени може и да е окей, не ги съдя. За себе си обаче знам, че никога няма да го допусна - няма да ме видите с побеляла коса! Сивите коси не са за мен“, категорично заяви Шер в интервю наскоро.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ✨ Cher Worshipper ✨ (@aftercher)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР