Перфектна сцена за индивидуален стайлинг

Marc Cain есен/зима 2022

eva.bg 25 October 2022

Снимка: пресофис на марката

Мотото на колекция за есен/зима 2022 на Marc Cain „Изразете себе си“ определя посоката на модата: смели, изразителни и уникални. Колекцията представлява перфектна сцена за индивидуален стайлинг с нови кройки, ярки щампи и силни цветове.

Огнено червено изненадва в комбинация със сияещо топазово синьо. Бялото и черното създават изискана рамка за контрастиране и действат като балансиращ полюс на спокойствието. Чиста хармония се излъчва от смесени меки прасковени тонове и цвят „камък“.

Лилавото се основава на различните тонове, взаимствани от растителния свят - от мораво до бледо теменужено. Силата на този нюанс се подсилва от използването му „ тон в тон“. Свежата мента изглежда утрамодерна в комбинация с „off-white” и топли нюанси на коняк.

Естествени материи като кашмир, коприна, вълна и меки смеси с алпака са жизненоважни за висококачествен външен вид. Супер мека агнешка напа се появява върху кожени якета - ризи, а „забавна“ кожа с косъм се използва при връхните палта.

Сатен и прозрачни тъкани от органза добавят ефектни акценти. Новите стилни плетива определят зимния гардероб: сложни жакарди, женствени буклета и обемни плетива подчертават всяка визия.

Готовите костюми се завръщат, още повече разчупени в унисон с продължаващата тенденция за повече елегантност в ежедневието. Елекът си остава фаворит за есента и сега идва с изрязано рамо и повече обем. Трикотажни палта, двулицеви и пухени якетата са първият избор за връхни дрехи за навън на открито.

Акцент за сезона са роклите с принтове и полите с миди дължина в съчетание с „boxy” топове и груби ботуши. Големите пончота изглеждат приласкаващо върху вталени сака и женствени пуловери.

Открийте колекция есен/зима 2022 на Marc Cain в магазина на ул. Съборна 2 или на shop.mdl.bg.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР