30 години по-късно любовта им е все така силна!

Пиърс Броснан и съпругата му Кийли Смит на червения килим в Ню Йорк

eva.bg 13 October 2022

Бракът на холивудския красавец и бивш Джеймс Бонд Пиърс Броснан и половинката му Кийли Смит е един от малкото примери за дълга и щастлива връзка в среда, където разводите и разделите са нещо така нормално и често. При това говорим за един наистина проверен във времето брак – двамата са съпрузи от близо 30 години, но връзката им започва седем години преди да сключат брак.

И след толкова много време любовта им е все така силна.

Доказаха го и по време премиерата на най-новия филм на 69-годишния Пиърс Броснан „Black Adam“ . Той дойде на червения килим в Ню Йорк заедно със съпругата си Кийли и през цялото време не свали ръце от нея.

Те имат двама пораснали синове и по време на дългия си съвместен живот нито веднъж не са забърквали имената си в скандали, изневери, жълти сензации.

Преди време по адрес на половинката си актьорът сподели: „Обичам нейната жизненост, енергия, страст. Тя притежава такава сила, без която не бих могъл да живея. Когато Кийли ме погледне, аз ставам слаб.“

Това е втори брак за Броснан. С първата му съпруга Касандра Харис бяха заедно 11 години, преди ракът да я отнеме от него през 1991-ва. Дъщеря им Шарлот почина от същото заболяване на 42 години. Може би именно болката от загубата, го е накарала да пренареди приоритетите си и да разбере колко е важно да имаш до себе си човек, когото обичаш и който те обича.

"Държах щедрата, силна и красива ръка на първата си съпруга Каси, докато ракът на яйчниците отне живота й толкова скоро, толкова рано. Държах ръката и на забавната ни и прекрасна дъщеря Шарлот преди да умре от същото заболяване. Единствено вярата те кара да продължиш, тя те крепи в четири часа сутринта, когато сърцето ти е една голяма черна дупка, а върху раменете ти е тежестта на целия свят“, сподели преди години той.

"След време, когато болката започва да намалява, осъзнаваш през какво всъщност си минал и че продължаваш да дишаш, чувстваш, мислиш, вземаш решения. Усещането е много еуфорично, дава ти сили, защото започваш наистина да оценяваш живота", казва Пиърс Броснан.

През много е минал Броснан, много пъти е носил върху раменете си тежестта на целия свят, но сега по всичко личи, че е щастлив и в мир със себе си и света. А голяма заслуга за това има любовта.

Вижте снимки на Пиърс Броснан и съпругата му Кийли Смит в галерията ни.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР