Хърт Еванджелиста - луда богата азиатка на пълен работен ден

Тя е филипински инфлуенсър от богато семейство, която Кевин Куан – автор на книгите “Crazy Rich Asians”, нарича „един от най-истинските примери за луда богата азиатка в реалния живот“. И все пак човешкото ù лице е първото, което виждаме у нея.

Люба Вангелова 15 October 2022

Снимка: instagram, pureliving.com.ph

Повечето от нас бихме били удовлетворени, ако успеем поне в едно нещо, в което влагаме страст. А има хора, които сякаш имат всичко – страст, енергия, талант и успех.

Макар и наследник на богата фамилия, филипинката Хърт Еванджелиста (с истинско име Love Marie Payawal Ongpauco-Escudero) не е обичайната разглезена „принцеса на татко“. Да, носи Birkin на Hermès, но възходът ѝ до звезда на Филипините ѝ отнема 23 години.

Шоубизнесът я забелязва за първи път, когато е на 13, след участието ѝ в детското телевизионно шоу G-mik, а после някак по вода стига до днешния си разнороден образ – инфлуенсър, телевизионна водеща, певица, модел, филантроп и художник. Към момента последователите ѝ в Инстаграм (@iamhearte) наброяват близо 10,5 милиона, а в Ютюб канала ѝ Love Marie са повече от 2,5 милиона.

Първи стъпки към популярността

Едно е ясно – Еванджелиста със сигурност е имала повече от добър старт в живота. Баща ѝ Рейналдо Еванджелиста Онгпауко е собственик на веригата първокласни ресторанти F&B във Филипините. Семейството на майка ѝ притежава плантация за захарна тръстика във филипинската провинция Камаринес Сур. Самата Хърт е живяла в детството си за кратко в САЩ. Независимо от привилегиите, с които винаги е разполагала, красавицата се оказва трудолюбива.

Тя е последното дете в семейството с още три сестри и един брат. След успеха ѝ в детското тв шоу пътят ѝ на актриса и модел е отворен – участва в редица филми и телевизионни проекти в родината си. През 2003 г. издава и първия си едноименен музикален албум – характерно явление за филипинския шоубизнес е, че актьорите правят музикална кариера и обратното. Всъщност до върха стига с упорита работа и днес, когато е на 37, се оказва, че Хърт е ветеран в тв индустрията с 20-годишен стаж. Като модел е била лице на глобални кампании във Филипините за световни брандове като Louis Vuitton, Dior, Bulgari, Ferragamo и Jean Paul Gaultier.

Филантропия и бизнес

Въпреки бляскавия си живот филипинката печели феновете с позитивните послания – тя е пример за филантроп и вдъхновява последователите си да работят усилено за реализирането на мечтите си. През 2005 г. основава Heart Can, благотворителна организация, която подпомага деца с респираторни проблеми.

Харизма, елегантност и младост – тази комбинация привлича редица режисьори, които искат да работят с Хърт Еванджелиста, а тя умело се възползва от популярността си. В родината си е номинирана и печели много награди за актьорските си начинания.

От баща си е научила доста за това как да бъде успешна в бизнеса. Това е една от причините да създаде собствена луксозна компания за красота и уелнес Pure Living (pureliving.com.ph) Това е нейният отговор на непрекъснатите въпроси как се грижи за красотата и здравето си, за излъчването си, въпреки интензивния си начин на живот. Компанията си създава заедно с една от сестрите си, като желанието им било да дадат шанс на жените и мъжете да си подаряват всеки ден луксозна грижа за себе си. В компанията Pure Living има една козметична линия Luxelle (предлага различни методи и инструменти за грижа за красотата) и три уелнес бранда Pure Living, Vitasense и Ultima.

Последните две предлагат продукти като филтри за душове, които премахват токсините от водата и я обогатяват с витамини, продукти и уреди за ароматерапия. Това обаче не е първият самостоятелен бизнес на Хърт – по време на пандемията създава Maison Love Marie, магазин за дизайнерски предмети за дома и за изкуство, чрез който се стреми да популяризира местните занаяти и артисти.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР