Мода, в чиято компания се чувстваме добре

Колекция есен/зима 2022 Marella

06 October 2022

Снимка: пресофис на марката

Модата е мечта, но също така и форма на ежедневна изява с много индивидуални разкази. С колекция есен/зима 2022 Marella разширява предложението, от което всяка жена може да черпи, за да създаде свой собствен стил, да обнови гардероба си.

Съвременната жена търси мода, в чиято компания се чувства добре или я кара да се чувства привлекателна и чувствена. Marella отговаря на това изискване с прагматизъм и елегантност.

Marella Monochrome е създадена, за да опрости живота на жените, които обичат модата, но не искат да прекарват твърде много време в обмисляне на комбинации.

Монохромната концепция подпомага процеса, тъй като в 4-те цвята на колекцията една жена има възможност да намери набор от предложения, които могат да създадат визия за минута.

Кафяво, тъмно сиво, бяло, розово върху градски облекла като поларени или велурени панталони, блейзъри, жилетки и пуловери, вълнени поли, дълги или къси пухени якета от материи със „зелена душа“: регенерирани прежди, тъкани, управлявани и контролирани в пълно зачитане на околната среда, органичен и устойчив памук и рециклирани материи.

Открийте колекция есен/зима 2022 на MARELLA в магазина в Сердика Център или на shop.mdl.bg.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР