Меган и Хари отвръщат на удара

eva.bg 04 October 2022

Снимка: Instagram/misanharriman

Само няколко дни след като бе разпространен първият официален портрет на крал Чарлз III, на който е с кралицата-консорт Камила, синът му принц Уилям и неговата съпруга Кейт, двамата отцепници от короната решиха да отвърнат на удара.

Да, говорим за принц Хари и Меган Маркъл, които не присъстват на въпросната снимка, въпреки че тя е направена по време на погребението на кралица Елизабет II, когато те също бяха на Острова.

Портретът, разпространен от двореца Кенсингтън, е многозначителен – настоящето и бъдещето на монархията. И принц Хари със съпругата му Меган Маркъл не са част от нея.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

Това донякъде не би трябвало да изненадва двамата, защото те сами решиха да се отделят от короната и да се наслаждават на цивилния живот без кралски задължения. Явно обаче са се почувствали по някакъв начин засегнати, защото те също пуснаха две нови свои снимки.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

Основното, което прави впечатление на тях, е, че са се хванали за ръце, а както знаем членовете на британското кралско семейство съзнателно избягват публични интимни жестове като прегръдки, целувки, държане за ръце.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР