64-годишната Анди Макдауъл на ревюто на L'Oreal

За свобода на сивите коси и на къдриците

eva.bg 03 October 2022

Снимка: getty images/guliver

Харесва ни усещането за свобода, което излъчва и демонстрира 64-годишната Анди Макдауъл при всяка своя изява.

Защото не се интересува колко хора смятат бръчките по лицето й за твърде дълбоки, нито какъв обем от хейтърски коментари се изсипват по адрес на посивелите й коси, които актрисата отказва да прикрива с боя.

Изключително уморително е да се опитваш да бъдеш това, което вече не си. Аз не съм млада и за мен не е проблем да го призная и приема. Аз съм на 64 години, имам бръчки по лицето, косата ми е сребриста... Нека свалим маските, нека бъдем това, което сме. В крайна сметка всички ще сме с посивели коси. Защо да не им се порадваме, защо не изживеем пълноценно и този етап от живота си“, заяви преди време Анди Макдауъл.

Вчера тя демонстрира именно тази свобода да се приемеш такъв, какъвто си. По време на ревюто на L'Oreal в рамките на Седмицата на модата в Париж, тя мина по модния подиум и спечели овациите на всички присъстващи.

Излъчваше увереност и самочувствие, искрено се забавляваше и сме сигурни, че точно в този момент не е мислела как ли ще се приеме голямата цепка на роклята или сивите коси.

Смятам, че имам право да се гордея от това, което съм, а не да се опитвам да крия възрастта си. Защо трябва да изглеждам по-млада от годините си? От мъжете не очакваме същото нещо, нали така? Дори напротив, много харесваме по-възрастните мъже, с прошарени коси, тези, които не крият годините си. Кога ще имаме същото отношение и към жените“, пита риторично тя.

Бъдете себе си, момичета! И се забавлявайте!

Снимки от участието на Анди Макдауъл на ревюто на L'Oreal може да видите в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР