Оливия Уайлд за филма си "Не се тревожи, скъпа"

24 September 2022

Вчера, на 23 септември по кината в САЩ излезе режисьорският филм на Оливия Уайлд "Don't worry, darling" („Не се тревожи, скъпа“). Сюжетът разказва за млада двойка, живееща в привидно съвършения град Виктори в Калифорния през 50-те години на миналия век. В техните отношения обаче започват да се появяват пукнатини, Алис става обсебена от работата на съпруга си. Главните роли изпълняват Хари Стайлс и Флорънс Пю.

„Не се тревожи, скъпа“ официално е по кината - написа Оливия Уайлд в профила си в Инстаграм. - Изключително благодарна съм за това преживяване и за невероятните усилия на групата артисти, които го направиха възможно. Събрахме се, за да ви разкажем една история и се надяваме да се забавлявате с нея“. 38-годишната режисьорка реши да отбележи този специален ден, споделяйки с последователите си снимка на снимачната площадка, на която заедно със сценаристката Кейти Силберман и актьорите, изпълняващи главните роли - Флорънс Пю и Хари Стайлс са настанени удобно около една маса, с маски на лицето и видимо в добро настроение. Очевидно са в момент на кратка почивка.

Няколко дни преди това Оливия Уайлд похвали Флорънс Пю в "Късното шоу" на пред Стивън Колбърт. „Талантът на Флорънс ме респектира. Тя е фантастична."

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР