Любимият ви магазин вече достъпен 24 часа

Сега dm стига до всички клиенти в цялата страна

23 September 2022

Всеки отговорен към клиентите си бранд се намира на една вълна с тях и постоянно се променя, отговаряйки на потребностите и очакванията на аудиторията си. Така съвсем логична крачка за dm България бе да стартира собствен онлайн магазин в България.

Познавайки отличното присъствие на магазини dm на пазара и отношението към клиентите, естествено имаме и големи очаквания към онлайн магазина, който може да посетите веднага на www.dm-drogeriemarkt.bg.

Над 8000 артикули могат да бъдат поръчани онлайн 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието. Те са разделени в категориите Грим, Грижа и парфюми, Коса, Мъжка козметика, Здраве, Храна, Бебе и дете, Домакинство и други, като асортиментът постоянно се разширява. Цените са същите като във физическите магазини.

Добре известно на потребителите и клиентите на dm е, че в допълнение към функциите за поръчка в сайта са предоставени и статии с полезни съвети и допълнителна информация за продуктите. На разположение е интересна комбинация от онлайн магазин и електронно списание.

Екипът в бекстейджа

Екипът, който стои зад обслужването на онлайн потребителите на dm, има нелеката задача да направи пазаруването им лесно, приятно и бързо. Целта им е да бъдат обслужени клиенти, които или не разполагат с dm магазин наблизо, или нямат време да посетят някой от физическите магазини в работно време. Сега клиентите получават възможността да пазаруват онлайннезависимо от времето или местоположението, като получават същите предложения за услуги и експертни съвети каквито и във физическите магазини. И всичко това на същите трайно изгодни цени, които познават. Предлагайки възможности за онлайн пазаруване, dm се адаптира още по-добре към индивидуалните нужди и начин на живот на клиентите си.

“Моят dm акаунт” - защо е добре да имате такъв?

Клиентите, които се регистрират и създадат акаунт в “Моят dm акаунт”, получават безплатна доставка, ако тя е на стойност над 100 лв. Разходите за доставка под 100 лв. са 4.99 лв.

Освен доставка до дома си, може да се възползвате от услугата “Експресно получаване”. При нея поръчките може да вземете от избрания от вас dm магазин. Той може да е най-близкият или да е напът към дома ви, докато се прибирате от работа. Услугата “Експресно получаване” е безплатна за регистрирани клиенти. Ако нямате регистрация и пазарувате като гост, се начислява такса за обслужване от 2 лв. ЧрезЕкспресно получаване” доставката ще ви очаква в магазина след три часа, докато обикновената поръчка може да пристигне след два дни.

За да получите поръчката си в магазина, трябва да покажете полученото по мейл съобщение или личната си карта. Удобство е също, че онлайн платформата е адаптирана за ползване и през мобилни устройства.

Цялото изобилие на един клик

Дрогерии dm са предпочитано място за пазаруване на почти всичко за дома и грижата за тялото - от шампоан до слънцезащитен крем, органични стоки за домакинството, био хранителни продукти. Ако ви трябват спешно пълнозърнесто брашно или шоколад за готвене, разполагате с комфорта на клавиатурата си, за да направите поръчката си и да я вземете след три часа от най-близкия до вас dm магазин. Да не забравяме, че в там може да намерите продукти без глутен, без лактоза и без захар. Същото се отнася и за био храните за бебета и малки деца, линия храни за спортисти, добавки и витамини.

Не на последно място мъжете сега могат да се почувстват на мястото си и с изключителен комфорт да се сдобиват с необходимата им козметика, като правят поръчка по всяко време на денонощието.

Пазаруването в dm е като да слушате любимия си плейлист: не избирате продукти само от един бранд, а комбинирате от любимите си различни марки и категории. Пазарувайте лесно с един клик в онлайн магазина или на една крачка в някой от 97-те физически магазина на dm.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР