Кейти Пери с подкаст за Лиз Тейлър

eva.bg 17 September 2022

Кейти Пери е последната знаменитост, която се включва в магията на подкаста с първата си аудио поредица от 10 епизода, в която представя влиянието на актрисата Елизабет Тейлър като културна икона за времето си. Подкастът ще се фокусира върху определящата епохата кариера на Тейлър и върху нейното наследство като „оригинална влиятелна личност, въздействала по неповторим начин на съвременниците си“.

Сериалът е копродукция на Imperative Entertainment, House of Taylor (която предоставя достъп до ексклузивно архивно аудио) и Perry's Productions.

За проекта си Кейти Пери споделя: „В свят, в който влиянието често означава брой последователи и харесвания, имаше една жена, която в хода на кариерата и живота си дефинира и показа какво означава влияние“.

Подкастът ще изследва теми като активността на Тейлър по време на епидемията от ХИВ/СПИН, борбата й да бъде взета много сериозно като актриса в доминираната от мъже студийна система и как тя договаря първото в света актьорско заплащане за жена от 1 милион долара за ролята си в „Клеопатра“ от 1963 г.

За да даде тласък на поредицата, Пери публикува изявление, в което казва: „Винаги съм изпитвала близка връзка с нея. Вдъхновена съм от нейния смел активизъм, постоянството й да отстоява интересите си и непринудения й начин да обича - всички неща, с които аз се опитвам да живея. За мен е чест да мога да споделя нейната история сега."

Премиерата на подкаста, озаглавен „Елизабет Първа“ ще бъде на 3 октомври 2022 г. във всички основни подкаст платформи.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР