Жизел Бюндхен: Аз съм майка и това не означава, че не може да съм секси

eva.bg 14 September 2022

Снимка: Instagram

Жизел Бюндхен е дефилирала по модните подиуми за почти всички топ брандове, тя бе и един от ангелите на Victoria's Secret.

В момента на 42-годишна възраст тя е майка на три деца – на 9, 12 и 14 години, продължава да изглежда страхотно и да се снима за корици на списания.

„Аз съм майка и това не означава, че вече не може да съм секси“, категорична е тя в интервю за списание Elle.

“Никога не ми е харесвало да ме поставят в кутии с етикет, защото мога да бъда каквото си поискам и толкова много неща едновременно. Ни не сме само майки, или само модели, или само домакини, бизнесдами... В нас има толкова много лица и страни, защо да се ограничаваме само се едно“, категорична е тя.

„Питат ме дали на 40 се грижа за себе си повече, отколкото когато бях на 20. Всъщност никога не е твърде рано или твърде късно човек да се грижи добре за себе си. Трябва съзнателно да се стремим към това. За мен винаги е било важно да следя здравето си и да се храня правилно. А времето лети така бързо! Но истината е, че обичам живота и се наслаждавам на всичките му етапи. Не ме е страх от старостта и я възприемам като естествен процес“, казва Жизел.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР