Време за гласуване! Подкрепете своя фаворит в THE #AWARDS 2022

11 September 2022

Време е за второто издание на първите у нас награди за създатели на дигитално съдържание - THE #AWARDS. Гласуването на отличията, зад организацията на които стоят екипите на Attica EVA и United Partners, започна.

Жури от изявени професионалисти в света на PR практиките, социалните мрежи, маркетинга и шоубизнеса ще оценява всички номинирани, а публиката също има възможност да се включи в избора чрез онлайн вот тук. Големите фаворити ще станат ясни на 29 септември.

Категория #SHERO, Powered by Answear Lab, представя четири вдъхновяващи дами - всяка от тях, решила да посвети времето си на кауза и на това да бъде добрият пример, от който имаме нужда. Те са Ивелина Чоева, Силвена Христова, Елисавета Белобрадова и Биляна Савова. Изберете своя фаворит!

Категория BEAUTY, Powered by Bellebox, традиционно събира имената на креативните визионери, които създават истински шедьоври по своите лица, но и по тези на почитателите и последователите си. Тази година номинации в нея получават Адриан Бютиджи, Анастасия Захарова, Гергана Пащрапанска и Росина Георгиева.

Ася Зарева, Мартина Сергиева, Наталия Досева и Филипа Михайлова са IT момичетата в категория BREAKTHROUGH OF THE YEAR, Powered by Teilor. Неподправената естетика на всяка от тях кара броят на почитателите им онлайн да расте, а коя ще прибере вкъщи престижната статуетка за "дебют" - тепърва предстои да разберем.

Когато си избрал светлината на прожекторите за свой естествен хабитат, присъствието в социалните мрежи е неразделна част от работата ти. Попитайте Весела Бабинова, Папи Ханс, Николета Лозанова и Евелин Костова - номинираните в категория CELEBRITY, които могат да се похвалят с успешна кариера, но и с хиляди почитатели в интернет пространството.

Отваряйки Instagram, искаме да виждаме повече постове, които носят Fashion Week вибрации и поне толкова стилно вдъхновение, колкото откриваме в акаунтите на Борислава Секова, Даниела Йорданова, Елица Бехар-Михайлов и Йордан Петков. Тазгодишната надпревара в категория FASHION със сигурност ще бъде оспорвана.

Четирите супер вдъхновяващи дами в категория FOOD, Powered by Domaine Boyar, винаги имат идея за нещо ново, различно и адски вкусно, което да пробваме в кухнята. Те са Вероника Георгиева, Даниела Ламбова, Жанина Митанкина и Люси Евтимова и вече очакват вашия глас.

Понеже не само работата, но и вътрешният ни свят се занимава с различните представи за LIFESTYLE, смеем да твърдим, че номинираните тук са вдъхновяващи. Без значение дали обожавате хумора на Мила Михова, безпогрешната естетика на Звезделина Цолова, семейната идилия в профила на Наум Шопов или вълнуващата гледна точка на Евгения Джаферович.

Знаем добре, че майките са водеща сила в интернет пространството и някои от най-верните последователи са именно в техните акаунти. Когато говорим за тези на Милена от My Box of Beauty, Ивелина от Frichic, Ипек Иванова и Радостина Гайдарова, твърдението със сигурност не звучи изненадващо. Затова и присъствието им в категория MAMA е повече от логично.

Не питаме дали обичате да слушате, защото ако отговорът е "ДА", със сигурност ще оцените фаворитите в PODCAST. Там може да подарите гласа си на Изабел Овчарова и "Easy Talks with Izi", "Комеди Клуб Подкаст", "Най-великия Подкаст" с автор Любо Жечев или "Свободно падане" на Лили Гелева. А след това ги чуйте.

Заговоряйки за добрия пример, номинираните в категория SOCIETY продължават тази линия. Сред имената в нея ще откриете Гери Турийска, Крис Захариев и Крис Макаров, Лазар Радков и Никола Рахнев, които на пръв поглед нямат общо помежду си, но всъщност променят света (и разбиранията за него) стъпка по стъпка.

Спокойно можем да се обзаложим, че ги следвате в TIKTOK или скоро предстои да го направите. Те са Прея, Еляса, Денислав Димчев и Сандев и Стела - имат стотици хиляди последователи, милиони харесвания и винаги нещо, което да разкажат или с което да ни разсмеят. Затова и са тазгодишните фаворити в едноименната категория.

За категорияYOUTUBE обяснението е просто, кратко и ясно. Това са хората, които ни допускат толкова близо в личния си свят, че бързо се превръщат в наши добри приятели, а ние - в техни абонати. Това са Антоанет Попова - Янг, Йоана Колева - Йоко, Мъци и Галя Симеонова.

THE #AWARDS 2022 се осъществява с любезната подкрепа на Бритиш Американ Табако, Answear, Bellebox, Teilor, Talent Media, Domaine Boyar, Glowy Secrets, Roku Gin и Matti-d. Ексклузивен медиен партньор на събитието е bTV.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР