Тя и Той – Ричард Гиър и съпругата му Алехандра Силва

Двамата на червения килим в Марбея

15 August 2022

Снимка: getty images/guliver

72-годишният Ричард Гиър и 39-годишната му съпруга Алехандра Силва изглеждаха и се държаха като млади влюбени на червения килим в Марбея. Двамата бяха специални гости на Starlite Porcelanosa гала вечер.

Ричард Гиър бе в черен костюм, а половинката му Алехандра в дълга жълта рокля. Те демонстрираха в колко близки и хармонични отношения се намират – прегръдки, целувки, държане за ръка...

Наскоро двамата си подариха слънчева ваканция в Ибиса, където бяха с двамата им синове. И въпреки че са съпрузи само от около четири години, то връзката им е по-дълга, а голяма част от нея е била свързана с поделяне на времето между САЩ и Испания. В момента двамата са се установили в Ню Йорк заради децата.

Аз съм най-щастливият човек на света. И как да не съм?! Женен съм за красива жена, която е умна, чувствителна, отдадена, забавна, търпелива, която знае как да прощава, която е невероятна готвачка и прави най-добрите салати на света“, заяви преди време Ричард Гиър по повод настоящата половинка в живота му - Алехандра Силва.

Двамата се сключиха брак през 2018 година, като в същата година се роди и първият им син Александър. През 2020 година тя го дари с още едно момче. И двамата имат по едно дете от предишните си връзки.

Двамата се запознават, когато той отсяда в семейния хотел на фамилия Силва. По това време Алехандра е в процес на развод, а той е толкова запленен от чара й, че след няколко престоя в бутиковия семеен хотел, не спира да изпраща цветя, докато тя не се съгласи да излезе на вечеря с него. Останалото, както казват, е история.

Вижте ги в галерията ни от снощното събитие в Марбея.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР