Лятна промоция на Huawei Watch GT 3 и Watch GT 3 Pro

Всички модели от сериите Huawei Watch GT 3 и Watch GT 3 Pro в комплект с втора оригинална каишка до 31 август

20 July 2022

В периода на големите летни разпродажби и намаления, ще ви зарадваме с новината за лятна промоция и на Huawei Watch GT 3 и Watch GT 3 Pro.

От 11 юли до 31 август 2022 г. включително, всички варианти на мъжките и дамските версии на смарт часовниците от двете серии ще се предлагат в комплект с втора оригинална Huawei каишка. За всички мъжки разновидности и от двете серии тя е в цвят Vermilion Red, а за дамските - Cyan.

Допълнителните каишки са от ергономичния материал флуороелaстомер, водоустойчив и подчертано щадящ кожата дори при интензивно спортуване. Каишките се сменят изключително лесно и това дава възможност както за персонализация според личния ви стил, така и за използване на най-подходящата за различните сценарии, като спорт, бизнес, лятно парти, лежерен ден на плажа и други.

Huawei Watch GT 3

Предният корпус на серията е изработен от лека и здрава неръждаема стомана, а задната му част от композитен материал от полимерни влакна с повишена здравина. Гърбът е с ергономична извивка на полираното стъкло, която следва формата на костта на китката, носейки повече удобство и по-точно измерване на редица здравни параметри като пулс и кислородното насищане на кръвта, както в покой, така и по време на тренировки. Моделът следи още температура на кожата, нивото на стрес, качеството на съня, обръща внимание на дишането и помага за точен и информативен дамски календар.

По отношение на спорта, разполагате с над 100 тренировъчни режима, включително 18 професионални, както и персонализирани тренировъчни програми според физическото състояние на потребителя и спортните му навици. Мъжкият модел е наличен с каишки от стомана и с черен флуороеластомер, като до 31 август получавате и втора каишка от червен флуороеластомер, а дамските – с бяла кожена каишка и с метална верижка Light Gold Milanese, към които получавате втора от флуороеластомер в цвят Cyan.

Huawei GT 3 Pro

Серията включва общо 4 разновидности, 2 за дамите и 2 за кавалерите. Дамите имат избор между две версии на Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition 43mm. И двете са с корпус от високотехнологична бяла керамика, като единият е с бяла керамична верижка, а другият – с бяла кожена каишка. И към двете до 31 август получавате допълнителна от флуороеластомер в цвят Cyan.

За кавалерите версията е базирана на титаниева сплав. Тя идва във варианти с изцяло титаниева верижка и с каишка от ергономичния черен флуороеластомер, сега с допълнителна от червен флуороеластомер.

При всички разноводности дисплеят е от висок клас сапфир-кристал, а основата от керамика, която е в състояние да отрази и най-малката промяна в температурата на тялото и останалите здравни параметри. Освен вече традиционните пулс, сатурация, ниво на стрес, качество на съня и температура на кожата, с ъпдейти до края на годината моделите ще са в състояние да изготвят електрокардиограма и да измерват твърдостта на артериите. Към над 100-те спортни режима е добавено свободно гмуркане на дълбочина до 30м, като часовниците са водоустойчиви на ниво гмуркане до 30м, включително в морска вода – активност, за която флуороеластомерните каишки са практически задължителни.

Дамските разновидности и от двете серии са с издържливост на батерията до 7 дни, а мъжките – до 14 дни, като всички те са съвместими с Android и iOS базирани устройства.

Офертата за сериите Huawei Watch Gt 3 и Watch GT 3 Pro с допълнителна каишка е валидна до 31 август включително за партньорската мрежа на Huawei България – А1, Виваком, Yettel, Технополис, Зора и партньори на Polycomp като Техмарт, Plesio.bg, Ozone.bg, Ardes.bg, Laptop.bg и други.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР