Цялостна грижа с мулти защита

От Dr.Scheller диня & моринга

04 August 2022

Лято, слънце, плаж и слънцезащитен крем – ясна работа! Но трябва да защитаваме кожата си не само от UV лъчите. Лъченията от синята светлина както и вредните влияния на околната среда натоварват допълнително кожата ни и могат да доведат до раздразнение, сухота и преждевременното й стареене.

Иновативна фито-технология за висока ефективност:

Dr.Scheller е единствената марка натурална козметика, при която се използва PhytoSolve® комплекс от олио от динено семе, масло от семената на моринга и екстракт от бял джинджифил – съдържа микрокапсули, които транспортират чистите натурални съставки дълбоко в кожата. Олиото от динени семки и екстрактът от бял джинджифил осъществяват действието си отвън навътре. Другата основна активна съставка – маслото от моринга, прониква капсуловано в кожата чрез PhytoSolve® технологията и въздейства отвътре навън.

Dr.Scheller диня & моринга осигурява грижа с ценни натурални активни съставки като:

Масло от динени семки:

Богато на ненаситени мастни киселини, което придава повече мекота на кожата. В допълнение овлажнява кожата и я защитава от изсушаване.

Масло от семки на моринга

Подкрепя естествената регенерация и увеличава хидрацията на кожата.

Екстракт от бял джинджифил

Защитава кожата от преждевременно стареене породено от синята светлина и UVA лъчите, както и от вредното влияние на околоната среда.

Хиалуронова киселина

Задържа влагата, изглажда и защитава кожата от изсушаване, и намалява сухите линии и бръчките.

ПРОДУКТИ:

Dr.Scheller диня & моринга защитен 24ч овлажняващ крем

⦁ Защитава от синята светлина, UV и инфрачервените лъчения

⦁ За смесена кожа

⦁ Овлажнява и защитава кожата от дехидратация

⦁ Намалява образуването на свободни радикали

⦁ Защитава от замърсяванията от градската среда

Защитният 24ч хидратиращ крем за лице е особено подходящ за изсушена смесена кожа. Защитава кожата денонощно от преждевременно стареене породено от синята светлина, UVA и инфрачервеното лъчение, вредното влияние на околоната среда и свободните радикали. Кожата е оптимално овлажнена, а омазняването на T-зоната е балансирано.

Dr.Scheller диня & моринга 24ч овлажняващ флуид

⦁ Матира и намалява блясъка

⦁ За мазна кожа

⦁ Овлажнява и защитава кожата от дехидратация

⦁ Защитава от синята светлина, UV и инфрачервените лъчения

⦁ Защитава от замърсяваният от градската среда

Защитният 24ч овлажаняващ флуид е специално разработен за дехидратирана мазна кожа. Съдържащият се матиращ комплекс попива излишното омазняване на кожата и матира блясъка в Т-зоната. Защитава кожата от признаците на преждевременното стареене причинено от синята светлина, UVA и инфрачервеното лъчение, както и вредното влияние на околната среда и свободни радикали. Кожата е оптимално овлажнена, а омазняването й е балансирано.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР