Бюти блиц с Лилия Маравиля

Театърът влиза в живота ù още в детството ù, а днес носителката на две награди „Икар“, позната още от киното и телевизията, е сред любимите актриси на българската публика.

Люба Вангелова 07 September 2022

Снимка: личен архив

В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни личности, за да споделят гледната си точка към младостта и красотата, както и каква е личната им дисциплина в грижата за тях.

Топ 3 на козметичните продукти, които ползваш, и защо?

Държа на качествена козметика. В момента моята нова страст са продуктите на Biologique Recherche. Всички продукти за идеално почистена и хидратирана кожа, фон дьо тен с SPF и червило.

Кой е екоелементът в бюти навиците ти?

Продукти с чисти, концентрирани активни съставки от растителен, морски и биологичен произход.

Какво означава да си млад?

Младостта е състояние на духа. Звучи като клише, но е самата истина. Биологията на тялото е прозаично обяснение за хора, които подценяват ума и не култивират мисълта. Красиви помисли, очарователна усмивка, добро възпитание, почтителност към другите и – винаги изглеждаш млад!

Коя своя черта харесваш най-много? И коя би променила?

Може би очите – те никога не лъжат. Нищо не бих променила освен повече да се усмихвам.

Най-добрият спорт/активност за тонус.

Упражненията на Петимата тибетци.

Отваря ли врати визията?

Да, аз обичам всичко красиво! Един поддържан, чист, добре облечен, добре ухаещ човек винаги прави добро първо впечатление. Разбира се, доброто възпитание, бързата мисъл и чувството за хумор могат да завършат картината и да накарат много хора да се влюбят.

Специалният въпрос: Казвала си, че за теб всяка роля е като ново начало. Това помага ли ти да поддържаш енергията и младежкото си излъчване?

Да, много ми помага! Всеки път трябва да се откривам отново, да се опознавам, да се изследвам, да се предизвиквам! Това е много вълнуващо пътешествие, което ме зарежда и ме кара да се чувствам жива, смела и непредсказуема.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР