Джей Ло на рождения си ден в Париж

Певицата посрещна 53-ия си рожден ден във френската столица

eva.bg 25 July 2022

Снимка: Instagram

Дженифър Лопес със сигурност ще пази скъп спомен от посрещането на своя 53-ти рожден ден. Преди около седмица певицата сключи брак с Бен Афлек, опровергавайки слуховете за евентуална раздяла и прекалена показност в отношенията им. След това двамата се отправиха на меден месец в Париж.

Именно във френската столица Джей Ло посрещна своя 53-ти рожден ден. Тя бе заснета да се разхожда за ръка с Бен Афлек, разглеждайки забележителности и обикаляйки магазините.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez Movies News (@jlomovies)

Певицата бе облечена в сексапилна розова рокля на Reformation за 265 английски лири, комбинирана с малка чантичка в същия цвят. Деколтето бе впечатляващо, но пък това едва ли е изненада по отношение на стайлинга на Дженифър Лопес.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by bennifer (@benaffleck_jenniferlopez)

Двамата младоженци взеха в Париж и част от децата си от предните бракове. Афлек взе двете си деца от връзката с Дженифър Гарнър – Вайълет на 16 и Серафина на 13. Джей Ло пък взе 14-годишната си дъщеря Ем.

Меден месец и рожден ден в едно! При това в Париж! Какво повече би могла да иска Дженифър Лопес.

По този повод в галерията ни събрахме впечатляващ брой снимки на Джей Ло и Бен Афлек, показващи как любовта им разцъфтява отново и в крайна сметка този път двамата наистина минаха под венчилото. Вижте младоженците в галерията ни.

Двойката, която медиите още преди 20 годиин нарекоха Бенифър, се среща за първи път на снимачната площадка на филма „Джигли“ през 2002 г., година по-късно - през ноември 2003 - обявяват годежа си, но още на следващата година решават да се разделят. Сега обаче, 20 години по-късно, нещата са различни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР