Дженифър Лопес и Бен Афлек сключиха брак

Този път наистина!

eva.bg 17 July 2022

Три месеца след като се сгодиха за втори път (преди 20 години двамата развалиха годежа си) Бен и Джен вече официално са съпруг и съпруга.

Новината идва малко преди рождените дни на двамата – само след седмица попзвездата ще навърши 53 години, а след около месец Афлек ще празнува 50-годишния си юбилей. Според източник на таблоида TMZ бракосъчетанието се е състояло в Лас Вегас.

Двамата имат общо пет деца – три на Бен от брака му с актрисата Дженифър Гарнър и близнаците на Дженифър от брака й (трети поред в кариерата й на младоженка) с Марк Антъни.

Двойката, която медиите още преди 20 годиин нарекоха Бенифър, се среща за първи път на снимачната площадка на филма „Джигли“ през 2002 г., година по-късно - през ноември 2003 - обявяват годежа си, но още на следващата година решават да се разделят. Сега обаче, 20 години по-късно, нещата са различни. Певицата сподели, че и двамата са по-мъдри, по-зрели, намират се на съвсем друг етап от живота си и са толкова щастливи заедно, че ще пазят това, което имат в момента като свещен дар.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР