Щe се присъедините ли към идолите?

IDÔLE EAU DE PARFUM NECTAR е новата звезда на Lancôme.

eva.bg 17 July 2022

От създаването си през 2019 г. Idôle черпи вдъхновение от движенията и процесите, които променят същността на съвременното общество, за да пренапише правилата на парфюмерията.

Добре дошли в ерата на новите гурме аромати! Създаден от триото парфюмеристи зад оригиналния eau de parfum – Шиамала Мезондю, Надеж Ле Гарлантезек и Адриана Медина – Idôle Eau de Parfum Nectar дава нова интерпретация на аромата с изненадваща нотка на пуканки. Хрупкава текстура с акценти на карамел...

Всичко започва със свежестта на емблематичната нотка круша на Idôle. Сочна и апетитна, тя озарява щедрите венчелистчета на нотката на божура и кремообразната мекота на магнолията. Емблематичното сърце на Idôle се е поразителна нотка суфле от рози: дуо рози от Isparta и есенция от роза Centifolia, подсилени от розова вода и нотка на роза Абсолют, сякаш пропити от ободряващ полъх на свеж въздух. Оцветена от плодов воал от червена ябълка, подсилена с реалистична и ултрамодерна естетика, кралицата на цветята предлага преживяване като никое друго... Пристрастяването се засилва заради изненадващата нотка на пуканки, която прави аромата наистина неповторим: топлината на карамелените акценти изящно обгръща плътността на първокласната инфузия от бурбонска ванилия от Мадагаскар, докато останалите нотки добавят нюанс на интензивна дървесна дълбочина на индонезийско пачули. Воден от визията за нова ароматна наслада, Idôle Eau de Parfum Nectar разширява сферата на олфактивните възможности, за да настрои тялото и ума за движение. Аромат, вдъхновен от бъдещето, за всички жени, които планират нова посока за утрешния ден.

Венчелистче от роза Isparta

Отгледана в Турция, тази есенция се извлича от брани на ръка рози, добива се за Lancôme и е обогатена с концентрирана розова вода. Подсилвайки растителните качества на кралицата на  цветята, тя допринася за свежата цветна експлозия в сърцето на Idôle  Eau de Parfum Nectar. Lancôme подкрепя общността, която отглежда розите, като спомага за подобряване на селскостопанските практики и условията на труд.

Инфузия на първокласна бурбонска ванилия от Мадагаскар

Съкровището на остров Мадагаскар, ванилията, развива необикновено богати ароматни качества върху тази изключителна почва. Необходими са 18 месеца от опрашването на цветовете, усърдно извършвано на ръка, до превръщането на шушулката в инфузия чрез екстракция. Този специфичен метод добива за Lancôme вкусна ванилова нотка, подсилена с балсамови и топли, дълбоки и загадъчни елементи, важни за парфюма Idôle Eau de Parfum Nectar.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР