За неповторими модни моменти

12 July 2022

Докато в разгара на юни избираме между стотици марки – от luxury, през mid-range, до budget – от Remix, отново и отново преживяваме неповторими модни моменти. Любимият ни магазин за секънд хенд и устойчива мода ни дава и още едно много приятно усещане – част сме от вълнуващия нов свят на кръговата икономика, за който всички говорят.

През лятото по-силно от всякога искаме да експериментираме с марки и стилове, и дори изцяло да променим гардероба си, за да изглеждаме така, както се чувстваме. Често обаче желанието ни се сблъсква със строгия ни вътрешен глас: „Дали отново няма да похарча повече, отколкото планирам, дали няма да компрометирам бюджета, предвиден за ваканцията, дали няма да натрупам още една планина от текстил...“.

С Remix обаче можем да имаме всичко, което искаме да носим, и да пазаруваме с чиста съвест и за природата, и за бюджета ни. В сайта не само купуваме на топ цени, но и продаваме дрехите, които вече не ни носят радост. Ако и вие сте сигурни, че никога повече няма да облечете някоя дреха, като онази рокля от Zara, която сте носили само веднъж на офисното парти миналата година, действайте смело и влезте във вселената на препродажбите, в която освежаваме гардеробите си бързо и лесно, колкото често желаем.

Опитът ни показва, че с "Продайте на Remix" това става бързо и интуитивно – селектирате по вид и марка онези артикули, с които искате да се разделите, и получавате оферта за тях, без да прилагате снимки или допълнителна информация.

След като изпратите грижливо запазените си дрехи и аксесоари и те бъдат одобрени, взимате предложената сума, без да чакате продажбата. Със сигурност ще се съгласите, че да купуваме и продаваме на едно и също място онлайн е не само удобно и изгодно, но и освобождава много време. А времето, особено през лятото, е ценен ресурс, който не си струва да пропиляваме.

Елегантната качествена дреха може да ни отведе, където пожелаем. Флоралната рокля на любимия ни ултраженствен френски бранд Maje ни кара да се чувстваме така, сякаш сме в артистичния квартал Льо Маре, някъде между музея на Пикасо и Площад де Вож. С ленено сако на Mаrellа се изстрелваме мислено в модната въртележка на Милано, а в съвършената бяла риза на Paul Smith усещаме бриза от Темза.

 

 

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР