Д-р Лидия Ванеска: HArmonyCA хармонично се вписа в арсенала ми

11 July 2022

Средновековният човек се е надявал на вечен живот, макар и задгробен. Ренесансовият – на вечна младост, макар и запечатана на портрет. А съвременният човек иска всичко наведнъж, ако е възможно – веднага.

Да удължим младостта днес ни се удава без никаква магия, а с помощта на науката. Новините ни отведоха в Hill Clinic, където една от най-опитните и обичани от пациентите лекарки, д-р Лидия Ванеска, ни запозна с най-новия участник в арсенала ѝ за естетични процедури – дермалния филър HArmoniCA.

Как действа HArmoniCA?
Хибридният бюти филър от ново поколение на компанията Allergan бе презентиран съвсем наскоро, но вече е интегриран в работата на д-р Ванеска, която е сред първите естетични лекари в България, избрани да преминат обучение за работа с HArmoniCA. За него тя сподели следното: „HArmonyCa е нов хибриден филър с двоен ефект. Съдържа две активни съставки: калциев хидроксиапатит (CaHA) и познатата на всички хиалуронова киселина. Идеята е чрез инжектирането му да се подобри структурата на кожата, да се създаде лек лифтинг ефект и да се инициира производство на нов колаген“.

Идеалният кандидат за хибридния филър
Освен самия продукт, за отличния ефект е не по-малко важно дали конкретният пациент има нужда от него. Д-р Ванеска описа кой е най-подходящият кандидат за процедура с хибридния филър: „Не всеки пациент е подходящ за терапията. Поставянето на HArmonyCa е специфично, извършва се с канюла и се избягват зоните около очите и устните или в самите устни. Резултатите са чудесни, но преди процедурата лицето трябва да бъде преценено от опитен лекар. Обикновено идеалният претендент трябва да има нужда от комбинирано действие на незабавен лифтинг и обем, плюс дълготрайното производство на колаген“.

Резултатът и грижата за него
Всички се интересуваме какво е усещането по време на самата терапия и как да се грижим за лицето си след поставянето на филъра. Д-р Ванеска обясни подробно: „Не очаквайте различно усещане от това, което изпитвате при въвеждане на обикновен хиалуронов филър. За повече комфорт HArmonyCa съдържа лидокаин – наличието на анестетик намалява болката, която може да изпитате по време на терапията. Очаквайте гелът бавно да се абсорбира с течение на времето и на негово място да се появи здрава и плътна колагенова мрежа благодарение на калциевия хидроксиапатит. След самото инжектиране разяснявам какво трябва да бъде поведението на пациента у дома, за да се разпредели добре филърът в зоната. От огледалото ще ви гледа вашето по-младо и свежо Аз“.


За безплатна първична консултация преди поставяне на HArmonyCa
запазете час на 02 439 3131, „Хил Клиник“ – София, или тук

1 КОМЕНТАР
1
Oskar
09 October 2023, 22:02

Заповядайте и <a href="https://www.medefect.com/velashape-bulgaria/"> намалете целулита си с Velashape </a> - уникалната технология, която се предлага само в <a href="https://www.medefect.com/"> център за естетична медицина Медефект София </a>!

ТВОЯТ КОМЕНТАР