Проект „Холивудска усмивка“ loading…

Седмица на отворените врати в Medical Dent от 18 до 23 юли

eva.bg 04 July 2022

Възхищавали сме се хиляди пъти на холивудските им усмивки, сияещи на екрана в идеалната си белота и подреденост. Любимите ни актьори и актриси вероятно нямаше да са толкова харизматични без усмивките си, за които тайничко, но благородно даже сме им завиждали.

Самочувствието и увереността ни до голяма степен зависят от нашата усмивка. Усмивката ни може да бъде най-ярката част от лицето ни. Тя е прозорец към това как се грижим за нашето тяло. Усмивката ни комбинира здраве и красота. Перфектната усмивка също така се и планира. Чрез естетичната стоматология и един от нейните най-иновативни съвременни методи е възможно да имаме усмивка като на холивудска знаменитост.

Предстои Седмицата на отворените врати за естетична стоматология в Medical Dent, от 18 до 23 юли. Всеки, който си е записал час, може да получи безплатна естетична консултация при водещите специалисти по естетична стоматология в Medical Dent. Нека накратко ви разкажем какъв би бил пътят до красивата усмивка.

Специалистите от Medical Dent съобразяват различни фактори като общата визия и пропорции в лицето и тялото на човека. Благодарение на специалната система Smile Design се работи изключително прецизно, защото тя свежда въведената информация за пациента до математически изчисления, които се базират на златното сечение – универсалният идеал за красота.

На практика получаваме първоначален проект, който според изчисленията е най-доброто решение за нашето собствено лице – колко точно трябва да е широк и дълъг зъбът, какво да бъде съотношението на зъбите едни към други и т.н. Този проект може да се коригира спрямо нашите лични представи за красота и естетика, защото все пак всеки човек има такива, а целта е той да се чувства комфортно и максимално доволен от крайния резултат.

И ето че имаме пред себе си проект „Холивудска усмивка“! Неслучайно ни хрумна да го наречем така. За създаването му, точно както и в голямото кино, се използва динамичен и статичен подход към лицето – видеа и снимки, които дават представа и за самата личност.

„Зъбите носят много индивидуалност и ако се правят правилно, наистина могат да добавят характер. Става дума за съчетаването на много фактори, които добрият естетичен дентален специалист взема предвид, за да получите най-красивия, естествен и хармоничен резултат“, казва Д-р Бранимир Кирилов, специалист с дългогодишен и международен опит, собственик на Medical Dent, чиито клиенти са хора от бизнес средите, политиката, шоубизнеса.

Всичко е математика, като винаги се тръгва от лицето и се стига до зъба. Част от метода Smile Design са видеата, които се заснемат във фотостудиото на Medical Dent. Това е динамичната част от процеса, в който е важно пациентът да говори. Наблюдава се как изговаря думите, какво е движението на устните му, колко широко се усмихва. Статичната част са снимките. Всичко е базирано на цялостен подход, чрез който се създава финалният проект, където пациентът може да се види предварително с новата си усмивка.

Д-р Кирилов не крие, че някои пациенти се нуждаят не от дребни корекции, а от по-сериозни намеси като хирургия, ортодонтия, лечение на пародонтит по пътя към желания от тях краен резултат. Medical Dent може да осигури всичко необходимо в зависимост от индивидуалния случай, защото разполага със специалисти във всяка една сфера на денталната медицина. Всеки случай е уникален сам по себе си, но крайният резултат винаги трябва да отговаря на външния вид на човека и той да се гордее с новата си усмивка. И нещо не по-малко важно, в Medical Dent се стремят да предоставят на своите пациенти положително преживяване. Винаги отделят и достатъчно време, за да накарат пациентите да се почувстват специални.

„Най-голямото признание обаче е да видиш усмивката на пациента накрая и благодарността в очите му. Усещането, че си помогнал на човек да бъде по-лесно социално адаптиран и да се чувства добре в средата, в която живее, е незаменимо. Често чувам от наши пациенти, че сме реализирали мечтите им, давайки им увереност и ново самочувствие, и това накрая на деня е достатъчно“, казва с усмивка д-р Кирилов.

На тел. 02/4738798 можете да си запишете час за Седмицата на отворените врати за естетична стоматология в Medical Dent. Местата са ограничени.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР