Шарън Стоун призна, че е имала 9 спонтанни аборта

eva.bg 24 June 2022

Много битки е водила 64-годишната Шарън Стоун в живота си. Битки както за физическото, така и за психическото си оцеляване.

Знаем за тежкия инсулт, който получава на 43-годишна възраст и заради който се оказва на ръба между живота и смъртта. Като по чудо, но и благодарение на силната си воля успява да се възстанови напълно – отнема й цели две години да ходи отново, да говори отново, да пише и чете отново.

Явно обаче това не е било единственото предизвикателство, което съдбата е отправила към нея. Актрисата, която има три осиновени и вече отдавна пораснали деца, сподели, че е имала цели девет спонтанни аборта.

„Загубих девет деца в следствие на спонтанен аборт. Това не е нещо маловажно – нито във физически, нито в емоционален план. Но ни карат да смятаме, че сами и тайно трябва да се справим с тази тежест, сякаш е наш личен провал. А за да се излекуваме, имаме нужда от състрадание и емпатия“, написа Шарън Стоун в коментар в Инстаграм под пост на друга звезда, която съобщава за загубата на нероденото си дете в следствие на аборт.

Шарън Стоун претърпява няколко аборта по време на брака с бившия й вече съпруг Фил Бронстейн, с когото са женени от 1998 до 2004 година. Новината, че е одобрена да осинови първия си син тя научава, докато се прибира вкъщи след поредния спонтанен аборт. В момента трите й деца са на 22, 16 и 15 години.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР