Джeйн Сиймур в Монте Карло

eva.bg 20 June 2022

Снимка: getty images/guliver

Не остарява тази очарователна Джейн Сиймур. Независимо от годините си, актрисата успява да плени всички с усмивката си, а перфектната й фигура за пореден път ни кара да забравим от колко дълго време е в киното и шоубизнеса.

71-годишната Джейн, която всички ще помним с ролята в сериала „Доктор Куин, Лечителката“, бе специален гост на телевизионния фестивал в Монте Карло.

В дълга рокля с флорални мотиви и с голи рамене, Сиймур и нейната слънчева усмивка мигновено превзеха червения килим. Вижте я в галерията ни.

„Тежа толкова, колкото и на 17-годишна възраст, когато бях в балетното училище. Много е важно да се чувстваш добре в собствената си кожа“, каза преди време Джейн в интервю по повод перфектната й физика.

Тренирам много, затова съм си заслужила правото да нося красиви впити дрехи, които очертават тялото ми", каза преди време Сиймур, която е майка на четири деца. Твърди, че една от внучките й редовно преравя гардероба й, пробвайки и вземайки за кратко някои от тоалетите й. Имайки предвид, че винаги се е радвала на една и съща перфектна фигура, може да си представим колко впечатляващ гардероб е натрупала през годините.

В галерията ни сме събрали снимки от последните няколко години, доказващи неостаряващата красота на Джейн Сиймур. Вижте ги.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР