За едно вълнуващо лято

С колекция „Бански костюми“ лято 2022 на Palmers

eva.bg 20 June 2022

Снимка: пресофиси

Вече всички са заети с планирането на заслужената си лятна ваканция. Без значение дали дестинацията е далечна страна или просто най-близкият плувен басейн – бански в класически стил от две части или ултрамодерни модели са част от летния ни гардероб.

Колекция лято 2022 бански костюми на Palmers не само обещава вълнуващо лято, но също така представя тенденциите, които ще доминират това лято на плажа, басейна или езерото: устойчиви бански костюми, изчистен дизайн, ярки цветове и оптимален комфорт при носене“, споделя Ева Ренк-Кленкхарт , продуктов мениджър в Palmers.

Устойчиви бански костюми

За Palmers устойчивостта не е просто тенденция, а жива реалност. Със своята „зелена“ линия Palmers „хвърля“ светлина върху ключови модели бански костюми, които убеждават с ресурсо-спестяващи материали и производствени процеси. Например, серията бикини „Eco Rib” е изработена от рециклиран полиестер и предлага доказателство, че стилното и устойчивото вървят заедно.

 Тези, които предпочитат слънчево жълто пред морско синьо, трябва да изберат „Monaco Rib“. Тази серия се състои от комплект бикини и бански с висока талия с истинска ретро визия, който също е основен, ключов елемент от настоящата кампания на Palmers. А тези, които искат да се потопят в блестящия нощен живот на Ибиса, могат да изберат „Ibiza Rib“ в класическо черно. Без значение дали става дума за модел бикини или цял бански с декоративни орнаменти – устойчивата серия „Ibiza Rib“ гарантира, че носещите ги могат да плуват и празнуват не само с максимум стил, но и с чиста съвест.

Изчистен дизайн

Да се ​​чувствате добре в банските си е особено важно, когато носите бикини или цял бански. Банските костюми трябва не само да предлагат перфектно прилягане и да се чувстват като втора кожа, но и да подобряват физическите характеристики на носещия ги по най-добрия възможен начин. Серията „Frame Swim“ предлага продукти, които гарантират оптимално прилягане и изваян силует.

Перфектните бански с големи размери на чашките

Жените с по-голям размер на чашката са склонни да избират цял бански вместо бикини, тъй като често се смята, че те не предлагат достатъчна сигурност или защото просто не са налични. Но с Palmers не е така! Колекцията предлага модели, специално проектирани за нуждите на жените с по-големи размери на чашката – до размер на чашка „E“. Нещо повече – актуалните серии бански костюми на Palmers „Summery Leaves“, „Seascape Stripe“, „Painterly Paisley“, „Sailor Stripe“, „Exotic Tropical“, „Biarritz Basics“ и „Corfu Beach“, също гарантират надеждна подкрепа и вълнуващо моменти от идващото лято.

Ярки цветове

Тези, които обичат цветовете и през летния сезон, ще открият, че Palmers има много изненади. Модното лято на 2022 г. отново е наситено с ярки цветове. Жените, които искат да привлекат възхитени погледи на басейна или плажа, ще се окажат разглезени от избора си с колекцията Palmers за сезона със сериите „Bora Bora Basics“ и „Artful Beach“. От своя страна, серията „Artful Beach“ със своите цветни щампи припомня абстрактни произведения на изкуството и ще удиви любителите на Palmers с пет различни модела.

Открийте колекция „Бански костюми“ на Palmers в магазините на бул. Витоша 66, Сердика Център и на shop.mdl.bg тук

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР