Меган и Хари показаха Лилибет

eva.bg 07 June 2022

Снимка: twitter

По случай първия рожден ден на малката Лилибет, родителите й принц Хари и съпругата му Меган Маркъл споделиха първа нейна снимка след раждането й.

Тя навърши една годинка в събота, когато Меган и Хари бяха във Великобритания по случай празненствата за платинения юбилей на кралицата. Именно в компанията на прабаба си отпразнува първия си рожден ден малката Лилибет. Как обаче е протекло партито и кой друг е присъствал не се разкрива.

Това, което източници от двореца разкриха е, че Елизабет II е забранила да се снима първата й среща с правнучката Лилибет. И може би за да не отвлекат вниманието от кралицата и празненствата по случай 70 години на престола, Меган и Хари запазиха пълно мълчание.

Едва когато празненствата свършиха, двамата родители отбелязаха първия рожден ден на дъщеря си, споделяйки и първа нейна снимка, която пък е от партито за рождения ден, което са направили отвъд Океана, завръщайки се от Англия.

От кадъра се вижда, че тя е червенокоса като Хари. Първородният им син Арчи също е с рижа коса. Но негова снимка не сме виждали от повече от година.

Настоящата снимка е направена от близкия приятел на семейството Мисан Хариман по време на пикник в тесен кръг. Той е професионален фотограф и малко след това сподели в своя профил чернобяла снимка, на която Меган държи Лилибет.

Привилегия беше да отпразнуваме първия рожден ден на Лилибет с моето семейство и нейното“, написа фотографът към кадрите, които сподели в Twitter.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР