В дома на Хари

28 May 2022

Снимка: Вирджиния рекърдс

Добре дошли в къщата на Хари Стайлс! Да, каним ви в дома му, въпреки че интериорът е изцяло музикален, защото става въпрос за новия албум на музиканта, озаглавен „Harry’s House“.

Третият самостоятелен албум на изпълнителя е пълен със затрогващи любовни песни и неподправена емоция. Чрез него той разкрива, че е поел в една нова креативна насока в поп музиката, че е звезда, която обича предизвикателствата.

„As It Was“, аплодираният от критиците фокусен сингъл се превърна в хит за рекордно кратко време, дебютирайки на #1 както в САЩ, така и в Обединеното кралство.

Песента стана както най-слушаното парче в историята на Spotify в рамките на едно денонощие, така инай-стриймвания трак за един ден през 2022 г. в световен мащаб.

Harry’s House, както и голяма част от неговата музика, е намигване към дома. Изпълнителят създава тези песни с доверените си дългогодишни сътрудници и приятели Tyler Johnson, Kid Harpoon и Mitch Rowland по време на пандемията в Ел Ей, Токио и английската провинция. Парчетата в албума варират от елегантните ритъм енд блус тракове „Late Night Talking“ и „Cinema“ до синт-поп звученето в „Love of My Life“ и „Music for a Sushi Restaurant“.

Албумът включва и динамични китарни балади като „Boyfriends“, „Little Freak“ и „Matilda“. Това е най-емоционално интимнатa творба на талантливия британец до момента.

Хари Стайлис започва турнето си Love on Tour по целия свят това лято, след историческия сет на фестивала Coachella. To започва на 11-ти юни в Глазгоу.

В колекцията си Хари засяга теми, които винаги е обичал да изследва като автор на песни: идентичност, общност, любов. Тези песни са за изграждането на дом от вашите емоции и спомени, за да можете да създадете място, където принадлежите, където и да отидете. Из стаите на неговата къща, всички се чувстваме вкъщи.

Harry’s House излиза у нас от Sony Music/Вирджиния Рекърдс, с медийната подкрепа на радио Витоша, радио и телевизия The Voice, списание GRAZIA и списание EVA!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР