Звездни двойки в Кан

eva.bg 25 May 2022

Снимка: getty images/guliver

Най-хубаво е да минеш по червения килим с половинката си подръка. В това отношение вчерашният ден в Кан сякаш бе посветен на двойките.

Венсан Касел и Тина Кунаки, Мадс Микелсен и съпругата му Хане Якобсен, Джейк Диленхол с приятелката си топмодел, Даян Крюгер с половинката си Норман Рийдъс – това бяха част звездните двойки, които видяхме по червения килим в Кан.

Венсан и Тина отдавна са се превърнала в любима двойка на фотографи и журналисти. Химията между тях е толкова силна, че едно докосване е достатъчно, за да се усети колко много се обичат тези двамата. Убедете се сми в галерията ни.

Мадс Микелсен пък не застава често със съпругата си на червения килим, но снощи ни достави това удоволствие. Датският актьор застана пред фотографите заедно със съпругата си Хане Якобсен. Двамата са женени от 2000 година и дълбоката връзка помежду им си личи. Вижте ги.

В ролята на перфектен кавалер влезе актьорът Норман Рийдъс на половинката си Даян Крюгер. А тя пък бе неотразима в червената си рокля. Двамата все още нямат брак, но са заедно от 2016 години и имат дъщеричка.

По всичко личеше, че Джейк Джиленхол е особено горд да позира пред фотографите заедно с приятелката си топмодел. Френската красавица Жане Кадийо е с 16 години по-млада от него, заедно са от няколко години, но все още не се говори за нещо по-сериозно.

Разгледайте галерията ни, в която сме събрали интересни моменти от дефилето на всички тези двойки по червения килим в Кан.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР