Звездите от Западното крайбрежие или за preppy естетиката без претенции

С пролетната колекция на Tommy Hilfiger се отправяме на слънчево пътешествие в търсене на свободата и безгрижието, от които имаме нужда

eva.bg 16 May 2022

И ето че дойде моментът за нова порция стил от Tommy Hilfiger.

Американската култова марка отново не изневерява на своите корени. За пролет 2022 черпи вдъхновение от свободата и изследователския дух, характерни за лайфстайла на Западното крайбрежие. Водеща този сезон е preppy естетиката, съчетана с непретенциозност. 

Какво ни направи впечатление в дамската колекция West Coast Prep на Tommy Hilfiger и в колекция Sunset Tribe на Tommy Jeans?

Разбира се, тук са емблематичните цветове на бранда – бяло, червено и синьо. Задължителен за пролетта е и класическият модел тренчкот, защото все още сутрините и вечерите са по-прохладни.

Рокля риза, 352 лв. / Тренчкот, 645 лв. / Чанта, 391 лв. / Лоуфъри, 250 лв.

Градът приветства природата в сърцето си, а ние й правим заслужено място в нашия гардероб. Тропически мотиви, които са ръчно рисувани, ни пренасят там, където мечтите за слънчеви приключения бързо се превръщат в реалност.

Следва да отбележим и това, че устойчивостта е отново на фокус при Tommy Hilfiger. Представена е чрез базисни модели и материи, за чието обагряне са използвани естествени бои.

Рокля риза, 450 лв. / Тренчкот, 587 лв. / Чанта, 489 лв. / Лоуфъри, 290 лв.

Органичен памук и платове от рециклирана пластмаса, но и любимият ни лен са включени в колекцията West Coast Prep, за да й придадат нежна наситеност и усещане за лекота. Текстурираните каре елементи пък правят препратка към американския колежански стил.

Риза от лен, 176 лв. / Плисирана пола, 450 лв. / Жилетка, 469 лв. / Сандали, 210 лв. / Раница, 235 лв.

Тази пролет на почит отново е комфортът, който продължава своя успешен тандем с изтънчената елегантност. Имаме възможност да създадем и своята монохромна визия, защото всички ще се съгласим, че тя винаги впечатлява с безупречност и минимализъм. За да я разиграем, я допълваме с акцентиращи аксесоари.

 

Пуловер, 274 лв. / Панталон, 274 лв. / Сандали с платформа, 270 лв. / Чанта, 313 лв.

Риза овърсайз, 352 лв. / Къси панталони от деним, 254 лв.

Дънките са изтъкани с грижа и целенасочена мисъл за едно по-устойчиво и зелено бъдеще. Денимът е 100% рециклиран, като има и такъв, който е направен от коноп. 

Със Sunset Tribe, пролетната колекция на Tommy Jeans, стягаме куфарите, без да се колебаем, и отлитаме за Хавай. В моделите се долавя енергията на сърф културата, допълнена с колежанското ДНК на бранда. Това е постигнато с десени в тропическата палитра.

Топ, 137 лв. / Дънки, 235 лв. / Яке, 274 лв. / Кецове, 170 лв.

Суитшърт, 235 лв. / Панталон, 215 лв. / Чанта, 235 лв.

Разбираме, че десените в стил tie-dye са отново на гребена на модната вълна. Oлекотени платове и безгрижни, но preppy силуети приковават вниманието и обещават нови изживявания. А ние сме готови за тях!

Продуктите могат да бъдат открити в магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, Serdika Center и The Mall.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР