Бюти блиц с Евелин Костова

Актрисата е отлично позната както от театъра, така и от различни филмови участия (сериала „Съни бийч“), а последната й роля е на член на журито в телевизионното шоу по bTV „България търси талант“.

Люба Вангелова 05 May 2022

Снимка: bTV

В рубриката „Бюти блиц“ даваме думата на известни личности, за да споделят гледната си точка към младостта и красотата, както и каква е личната им дисциплина в грижата за себе си.

1. Топ 3 на козметичните продукти, които ползваш и защо?

На първо място крем за ръце – имам суха кожа и постоянното мокрене, миене в комбинация със студеното време правят задължителна добрата хидратация. Задължителни са хидратиращите и подхранващи маски за лице, защото често ми се налага да нося силен грим, който допълнително изсушава и изтощава кожата. Разбира се, и слънцезащитен крем, защото слънцето ме хваща бързо.

2. Кой е екоелементът в бюти навиците ти?

Стремя се да използвам натурална козметика. Както и трикове за разкрасяване с домашни продукти.

3. Какво означава да си млад?

Моето определение за младост е да не се страхуваш да грешиш и непрекъс-
нато да имаш жажда за нови знания и умения.

4. Коя своя черта харесваш най-много? И коя би променила?

Може би харесвам най-много очите си. Бих коригирала бюста си, защото след раждането не е това, което беше. (Смее се.)

5. Най-добрият спорт/активност за тонус.

Смятам, че най-добрият и забавен спорт е карането на колело, когато това е възможно. А през зимата съм фен на сноуборда.

6. Отваря ли врати визията?

Със сигурност отваря врати, но ако визията не е подплатена с умения – вратите бързо се затварят.

Специалният въпрос:
Взимаш ли нещо назаем от образите, в които се превъплъщаваш? Добавят ли нещо към твоя вътрешен свят?

Когато се превъплъщаваш, предимно даваш. Дали си взимам нещо? Може би с времето се научих да си взимам от тяхната самоувереност. Образите, които ми поверяват, в повечето случаи са на доста непоколебими жени. На 28 февруари в театър „Българска армия“ беше първата ми премиера, след завръщането ми от майчинство - много се вълнувах. В  пиесата „Стъпка по стъпка“ на режисьора Лиза Шопова участват Анастасия Ингилизова, Гергана Плетньова и аз – в ролята на Моника. Благодарение на режисьорката образът на Моника е много цветен. Тя е млада, директна и самоуверена. Задачата ми в театъра е много различна от задачата ми в „България търси талант“. В телевизионното шоу заставам от свое име, с моите мисли и усещания – без сценарий, без подготвен текст и съм изцяло себе си. Което всъщност не е никак лесно, но много ми харесва.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР