Ричард Гиър и Алехандра Силва – винаги двама, винаги!

eva.bg 04 May 2022

Снимка: getty images/guliver

„Аз съм най-щастливият човек на света. И как да не съм?! Женен съм за красива жена, която е умна, чувствителна, отдадена, забавна, търпелива, която знае как да прощава, която е невероятна готвачка и прави най-добрите салати на света“, заяви преди време Ричард Гиър по повод настоящата половинка в живота му - Алехандра Силва.

Той е на 72, а тя е с 33 години по-млада от него. Сключиха брак през 2018 година, като в същата година се роди и първият им син Александър. През 2020 година тя го дари с още едно момче. И двамата имат по едно дете от предишните си връзки.

Снощи тази хармонична и влюбена двойка бе на червения килим в Ню Йорк за премиерата на документалния филм We Feed People на National Geographic.

Ричард Гиър бе очаквано елегантен в сив панталон и блуза и в черно палто. А тя е в елегантна свободна черна рокля.

Настоящата съпруга на актьора не е знаменитост и няма нищо общ с киното. Двамата се запознават и откриват любовта, докато той е гост в бутиковия й хотел, собственост на семейство Силва.

По това време тя е в процес на развод с тогавашния си съпруг. А Гиър бил толкова очарован и запленен от нея, че не спрял да й изпраща цветя, докато Алехандра не се съгласила да излезе на среща с него.

Вижте ги в галерията ни - както от снощното събитие, така и от други общи изяви заедно.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР