Любим моден бранд открива първия си магазин у нас

Не че не обичаме онлайн паразуването, но друго си е човек да отиде в мола и да влезе в пробната с три или пет рокли...

eva.bg 04 May 2022

А какво по-подходящо време от началото на месец май?

Ярка фуксия, свежо зелено, живо синьо, сладко лилаво, обезоръжаващо оранжево... Грабваме две-три ефирни рокли и един-два луксозни сета и се устремяваме към пробната, защото пролетно-летният ни гардероб не би отказал няколко дизайнерски попълнения. 

Не че не обичаме онлайн шопинга, но да отидем в мола, да поразгледаме отблизо, да прокараме ръка по галещите материи, да си изберем няколко модела, за да потърсим и открием в огледалото перфектната визия – няма с какво да сравним това усещане! Ето защо сме сигурни, че ще ви зарадваме с новината, която идва от любим моден бранд, базиран в Гърция. LYNNE открива първия си физически магазин в България, а мястото е Сердика Център.

Запазена марка на международната компания е хармоничният баланс между смелия дизайн и непреходния стил. Моделите са създадени специално за жени, които следят отблизо актуалните модни тенденции, но в същото време ги пречупват през свой личен усет и прочит. Дрехите са женствени и елегантни, затова категорично и уверено пазят мястото си най-отпред в гардероба в продължение на години.

Новата колекция пролет/лято 2022 на LYNNE, част от която можете да разгледате в галерията, включва модели, подходящи както за офиса, така и за предстоящата лятна ваканция. Рокли с всякаква дължина от леки материи и в прелестни десени, костюми в красиви нюанси, които са тотален хит тази година, сетове в монохром или с динамични мотиви, вечният деним за ежедневието и бляскавите пайети за специални поводи... Изборът е почти необятен, а целта е отпразнуване на женствеността днес и утре, винаги. Да не забравяме и богатата гама от обувки и аксесоари, които са последният щрих към всеки завършен моден шедьовър.

LYNNE отвори врати на 3 май в Сердика Център на бул. „Ситняково“ 48, ниво 0. По повод откриването на първия си магазин у нас компанията предоставя 10% отстъпка на цялата колекция, която е налична и онлайн на www.lynneshop.com. Промоцията важи до 8 май, неделя, включително.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР