Първи снимки от сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц

eva.bg 11 April 2022

Снимка: Instagram

Бруклин Бекъм сподели първи снимки от впечатляващата си сватба за 3.5 милиона, на която каза ДА на богатата наследница Никола Пелц.

Двамата се венчаха в имението на бащата на булката в Палм Бийч. Първата снимка, която 23-годишният Бруклин пусна в Инстаграм, бе на него и половинката му, като особен акцент бе върху 27-годишната му вече съпруга с впечатляващата рокля на Valentino. Към кадъра той лаконично и многозначително написа „Мистър и Мисис Пелц Бекъм“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @brooklynbeckham

Присъстващи на церемонията разкриват, че звездният баща на младоженеца Дейвид Бекъм се разплакал по време на речта си, в която заявил по адрес на половинката на сина си: „Обичаме те толкова много! Изключително сме развълнувани, че вече си част от семейството ни!“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Бруклин Бекъм бе в костюм на Dior, а основен аксесоар към него бе диамантена верижка, подарък от тъста. Бащата на булката – Нелсън Пелц, е собственик на веригата за бургери Wendy´s и е в пъти по богат от семейство Бекъм. Състоянието на Дейвид и Виктория се оценява на стойност 380 милиона паунда, а това на Пелц – на 1,3 милиарда.

Сред гостите на звездната сватба бяха Серина и Винъс Уилямс, Ева Лонгория, Гордън Рамзи, Марк Антъни и много други.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @brooklynbeckham

Малко след първия кадър от сватбата, Бруклин сподели още няколко. Единият само на прекрасната му съпруга в булченската рокля, а на другия е с баща си и братята си.

Вижте ги в галерията ни, където ще откриете и снимките, които сподели булката в Инстаграм. На един от нейните кадри е под ръка с баща си, който я води към олтара.

Бруклин и Никола се запознават на фестивала Коачела през 2017 г. , но се появяват публично заедно за първи път през ноември 2019 г., сгодяват се през юли 2020 г., а няколко месеца по-късно Бекъм й предлага брак с годежен пръстен с диаманти и смарагди за 250 000 лири.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @brooklynbeckham

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР