Marc Cain и страстта към плетивата

11 April 2022

Проектът „Плетено в Германия“ ексклузивно представя изкуството на плетивата Marc Cain. Те обединяват години на „ноу хау“ и креативен дизайн по обстоен, уникален начин.

С този проект брандът доказва, че времето, когато се считаше, че плетивата са „резервирани“ само за студените месеци отдавна е отминало. Това беше, защото летните плетива са не само впечатляващи благодарение на техните леки текстури, но и поради тяхното забележително усещане за хлад.

Иглите за плетене никога не стоят неподвижни в Боделсхаузен: минавайки през операции на 3 смени, уникалните трикотажни изделия са създадени с голямо внимание към детайла - всичко с помощта на иновативните и ултрамодерни съоръжения за плетене на Marc Cain.

KnIT парчето на летния сезон е специална поло-риза, която демонстрира високото ниво на изкуството на трикотажа. Вискозната ѝ повърхност ѝ придава прохладно, лятно усещане, а комбинацията от вискоза и стреч-найлон водят до най-високата степен на комфорт.

Плетивата „произведено в Германия“ са с много висок приоритет за нас. Това са не само нашите корени, но също така и умение, което постоянно развиваме. С нови плетачни машини и нови дизайни, нашето желание е да завладяваме сърцата на клиентите на Marc Cain“, споделя Соня Балодис, управляващ директор „Дизайн, техническо развитие, производство, Снабдяване и маркетинг“.

 Открийте колекция пролет/лято 2022 на Marc Cain в магазина на ул. Съборна 2 и на shop.mdl.bg.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР