Тежката сватбена фиеста на Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Първородният син на Дейвид и Виктория Бекъм, 23-годишният Бруклин, сключва брак днес в Палм Бийч с приятелката си, милиардерската щерка Никола Пелц (27). Сватбеното тържество на двойката е на стойност три милиона британски лири.

eva.bg 09 April 2022

Сватбата на Бекъм младши и Никола е запланувана като истинска фиеста - започна още в петък и ще продължи до неделя. Събитието, аранжирано изцяло в бяло и златно, е на ниво (поне) мини олимпийски игри – ангажирани са няколко организатори, издигнати са три огромни шатри, булката ще смени три сватбени рокли, а сред гостите са много знаменитости и звезди на шоубизнеса като Гордън Рамзи, Серина Уилямс и Ева Лонгория.

Според таблоидите младоженците са подписали брачно споразумение. Интересното е, че бащата на булката – Нелсън Пелц, собственик на веригата за бургери Wendy´s е в пъти по богат от семейство Бекъм. Състоянието на Дейвид и Виктория се оценява на стойност 380 милиона паунда, а това на Пелц – на 1,3 милиарда.

Нямаме съмнение, че сватбата ще е приказно красива, тъй като се случва в разкошното имение на семейството на булката на брега на океана.

Бруклин и Никола се запознават на фестивала Коачела през 2017 г. , но се появяват публично заедно за първи път през ноември 2019 г., сгодяват се през юли 2020 г., а няколко месеца по-късно Бекъм й предлага брак с годежен пръстен с диаманти и смарагди за 250 000 лири.

Предполага се, че младият мистър Бекъм ще изпълни обещанието си и наистина ще приеме фамилията на бъдещата си съпруга – новина, която още повече разбуни духовете около сватбата. Никола не се притеснява от това. Единственият й страх е от… първия им танц като семейство. „Не умея да танцувам!“ – казва булката.

А вие спомняте ли си първия си сватбен танц?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР