Руни Мара в обувките на Одри Хепбърн

Адриана Попова 01 April 2022

36-годишната нюйоркчанка с порцеланова кожа Руни Мара ще изиграе Одри Хепбърн, останала незабравима с ролите си в „Закуска в Тифани“, „Сабрина“ и „Римска ваканция“, с благотворителната си дейност за УНИЦЕФ и с елегантния си стил.

Драмата, продуцирана от компанията „Епъл“, ще бъде режисирана от Лука Гуаданино („Призови ме с твоето име“, „Аз съм любовта“).

Руни Мара проби в голямото кино с ролята си в „Мъжете, които мразеха жените“ и „Социалната мрежа“ и има две номинации за „Оскар“. С партньора си Хоакин Финикс преди година и половина станаха родители на момче. Руни има собствена марка Hiraeth Collective за облекла и аксесоари без използване на животински продукти. Също като Одри Хепбърн тя се занимава с благотворителност, помага на сираци в Кения.

Филмът ще припомни характерните за личния стил на Одри пристегнати около тънката й талия колани, шалове и диадеми в косата, карирани панталони, черно поло.  Легендарната актриса от белгийски произход  е известна и с пристрастието си към ниските обувки тип балерина. Това се обяснява с детската й мечта да стане балерина, останала неосъществена и поради ръста й от 170 см (Руни Мара е точно с 10 см по-ниска).  

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР