Je t'aime или за брюнетките с любов

French Mocha е тайната на парижанките, която те сега споделят с нас чрез три български жени. Една French Mocha, моля!

eva.bg 30 March 2022

Поздравяваме всички брюнетки с песента на Лара Фабиан „Je t'aime“, защото знаем, че те всеки ден се обясняват в любов на косата си. Е, не задължително на френски – напълно достатъчна през повечето време е грижата за здравето, блясъка и наситения оживен цвят на скъпоценните тъмни коси.

Едно от най-любимите ни неща винаги е било да се разхождаме из парижките улици. Като онези жени, овладели до съвършенство изкуството на небрежния шик. Тъмен тесен панталон или дънки клош, блуза с бретонско райе или овърсайз бяла риза, класически тренчкот в цвят камел или тъмно сако... И разбира се, за финал аксесоарът с най-френски почерк – баретата.

Искали сме да разгадаем тайната на тези неподредено подредени коси в красиви светли и тъмни кестеняви нюанси, показващи се непокорно изпод баретата на кичури и отразяващи като в огледало топлите пролетни залези пред Лувъра. French Mocha е любимото ни кафе, с което ни харесва да се разхождаме или да приседнем край малка кръгла масичка на тротоара. French Mocha се оказва и тайната на парижанките, която те сега споделят с нас чрез три български жени.

Но да започнем отначало. За появата и съществуването на French Mocha ключова роля играе L’Oréal Professionnel. Роденият в сърцето на Париж бюти бранд взима най-доброто от стила на френската изтънченост и разработва нова техника, която успява да създаде луксозен и персонализиран нюанс за всички брюнетки. В зависимост от индивидуалното желание визията се изгражда в три основни нюанса, които могат да варират между топли и студени. Експертен подход, нали?

В салоните Експерт на L’Oréal Professionnel всяка брюнетка може да придобие лични впечатления за новата техника French Mocha, защото там експерти ще подберат най-точния нюанс за нейната коса. Програмата Експерт е създадена като еталон за качество и отличава най-добрите салони в България, използвайки L’Oréal Professionnel продукти. За да се погрижите за здравето, блясъка и наситения оживен цвят на тъмната си коса, се запознайте с безамонячната боя iNOA.

Красивите и популярни брюнетки Константина Живова, Деница Стоянова и Валери Йорданова вече са се доверили на боите iNOA и могат да споделят непосредствените си впечатления за своята French Mocha. И трите са изключително доволни от крайния резултат след посещението си в салоните Експерт. Константина беше в Nova Hair в София, Деница – в Salon Divna в Разград, а Валери пътува до Гоце Делчев, за да се запознае с екипа на Beauty Salon Your Style. Акцентите в отзивите им се припокриват – изключителен блясък, интензивен цвят, безупречна покривност (100% за белите коси) и видимо подобрено качество на косата. Междувременно други два Експерт салона посрещнаха още две прекрасни тъмнокоси момичета – Ивомила Петкова беше в LD Beauty, а Радина Кърджилова посети Magic Studio.

Всъщност с iNOA ние, брюнетките, избираме не между 3, а между 93 бои, като всяка една от тях може да се миксира с другите. Няма неприятен мирис, нито риск от дразнене на скалпа, защото боята не съдържа амоняк. Представена през 2009 г., иновативната формула е базирана на масла. Патентованата ODS технология използва възможно най-високата концентрация на масла, като по този начин премахва нуждата от използването на амоняк. Резултатът е оптимално интензивен цвят.

Една French Mocha, моля!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР