В компанията на Салма Хайек е винаги забавно

eva.bg 15 March 2022

Не всички звезди могат да се похвалят с чувство за хумор, а още по-малко с чувство за самоирония. За щастие Салма Хайек притежава и двете, затова умее да превръща дефекта в ефект, да изпревари злостните коментари със самоирония, да ни накара да се усмихваме всеки път, когато видим нейната усмивка.

Този път 55-годишната актриса реши да се пошегува с бюста си и няколко забавни ситуации по време на наградите БАФТА. Тоалетът на Gucci, който бе избрала за събитието, бе с впечатляващо деколте, а както знаем Салма Хайек е от жените, които имат какво да покажат.

 

„Понякога докато се опитваш да прикриеш едно нещо, други неща се показват още повече“, написа Салма под две свои снимки, които пусна в Инстаграм. Тя визираше опитите си да поприбере разтворилата се твърде широко цепка на роклята, но навеждайки се пък даде пълен достъп на фотографите до деколтето си. Сигурно сме, че са останали толкова впечатлени, колкото и ние.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Ден по-късно Хайек пусна друга снимка от събитието, явно от афтърпартито. На нея колежката й Сиена Милър е положила глава върху гърдите й, а Хайек с ирония коментира снимката така: Siena siesta!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Преди време Салма Хайек призна, че като малка се молила на Исус Христос да я дари с големи гърди. Понеже бюстът й започнал да се развива по-късно в сравнение със съученичките, тя била много депресирана и притеснена.

"Бях уплашена, мислех, че никога няма да имам гърди и ще приличам на момче. Всички останали момичета имаха и ми се подиграваха. Тогава отидох в една църква, където се твърдеше, че един от светците прави чудеса. Потопих ръка в светената вода и се помолих: „Моля те, Исусе, дай ми гърди“, призна Салма Хайек.

Няма нужда да коментираме какво се е случило с бюста й няколко години по-късно.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР