Линда Петкова пред EVA, бекстейдж

Бекстейдж и двуминутно видео с участието на майка и дъщеря от снимките на фотосесията за новия брой на EVA

14 March 2022

Хората са най-важни - това не спира да повтаря Линда Петкова, жената от корицата на мартенския брой на EVA, докато снимаме в студиото на фотографския тандем Слав и Хубен.

„Хора“ е ключовата дума и в интервюто за списанието, в което Линда разказва за живота си като двигател на уютния магазин Amelie Sweet Shop, като съпруга на премиера Кирил Петков и майка на три момичета – Ванеса, Ема и Ани. Трансформацията с помощта на различните тоалети на фона на филмовото синьо небе е приключение, в което тя участва заедно със средната си дъщеря Ема. Вижте ги в двуминутното видео, заснето от Виктор Попов.

Ема сподели с екипа различни момичешки неща, говори за домашната котка Сами или Саманта, която увеличава численото превъзходство на жените у дома, за това, че мама е най-големият им приятел и че, когато трябва, татко е строг. „Но напоследък го виждаме много по-рядко. Когато е у дома, гледа много телевизия и често заспива пред екрана, защото е страшно изморен!"

В рамките на няколко часа Линда и Ема станаха герои в мартенското приключение на EVA, а след финалния кадър Линда се запъти на скорост към работното си място, където я очакваха колегите й и… дискретната лекота на ежедневието, където наистина хората са най-важни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР