Звездни събития в София – къде?

14 March 2022

Всеки следва любими звезди и инфлуенсъри в социалните мрежи. Вълнува се от новостите в живота им, следи с интерес работата им и се чувства част е от ежедневието им. Къде обаче може да ги срещнеш на живо?

Като домакин на редица бляскави награждавания, стилни коктейли и гала вечери, вдъхновяващи лекции, интригуващи презентации и зрелищни партита, Интер Експо Център не един и два пъти е посрещал популярни личности. Благодарение на множеството организирани събития и различни възможности, са гостували DJ Boris Brejcha с грандиозно техно парти през миналия месец, Мая и Йехуда де Вир от One of those days, Крисчън Найрн, Владимир Фурдики Даниел Портман от Game of Thrones, актьорите от „Под Прикритие”на фестивала Aniventure ComicCon, шеф Павел Павлов, шеф Реджеп Бадев, победител от Hell’s kitchen 2019 и Димитър Тончев, финалист в Master Chef на изкусителни кулинарни workshop презентации, Юли Тонкин с емблематичния НеСеминар, Ирина Денева (when_you_wonder_what_to_wear), Наталия Атанасова (Ч.Т. на Котарака Румен), Цвета Евтимов (fabmamaworld) на поредицата от звездни събития на GRAZIA и MissBloom, и още много важни публични и политически фигури.Защо звездните събития избират Интер Експо Център?

Завършената модерна и стилна бизнес атмосфера на конгресния център отлично допълва изискаността на награждавания, презентации и специални събития. Големите зали на партерно ниво и мултифункционалността им позволяват да се осъществят и най-смелите планове за концерти, партита, коктейли, специални събития и гала вечери. Поради това и редица организатори, сред които GRAZIA&MissBloom, EVA, списание и club Business Lady, Set About Sofia, Yalta Club, EXE club, Pastry Academy, сп. Progressive, сп. Мениджър, Porsche Bulgaria, се доверяват на събитийния център.Какво получаваш ти?

Незабравимо изживяване. Събитията в Интер Експо Център са с цялостна тематична обстановка. Компаниите, които избират домакинството на центъра са смели и мечтаят нашироко, затова и проектите им са отличителни и оставят след себе си траен емоционален спомен. Никое онлайн събитие не би могло да ти даде това завършено преживяване. Затова не се бави, а си запиши в графика следващото звездно събитие и ела на живо – струва си!

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР