В чинията на Виктория Бекъм - 25 години едно и също меню

eva.bg 04 February 2022

Кой да предположи, че Виктория Бекъм е толкова скучна в кухнята. Не, не сме си и помисляли за нея като за виртуоз пред печката, защото тя никога не е била по готвенето. Може би затова и не е особено претенциозна за храната.

Оказва се, че през последните поне две десетилетия певицата яде все едно и също нещо. И, не, не й омръзва, за разлика от съпруга й Дейвид Бекъм, който определено не разбира това еднообразие на масата.

Именно той сподели и този изненадващ факт за съпругата си. „Аз съм много емоционален по отношение на храната и виното. Когато ям нещо много вкусно, искам всеки да го опита, да споделя удоволствието. За съжаление съм женен за човек, който през последните 25 години яде едно и също нещо“, заяви в интервю Дейвид.

Ето и какво е еднообразното ежедневно меню на Виктория: „Откакто я срещнах, тя яде само риба на скара и зеленчуци на пара. Много рядко ще се отклони от това меню и ще опита нещо друго. Всъщност, единственият път, когато е опитвала нещо от моята чиния, бе, кога беше бременна с Харпър. Не помня какво ястие беше, но това бе една от най-любимите ми вечери. Със сигурност знам, че повече не го е опитвала“, каза още Дейвид.

Е, сега поне знаем на какво дължи перфектната си фигура – средиземноморска диета, дами!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР