Какво става, Адел?

22 January 2022

Вълна от недоволство продължава да обикаля социалните мрежи, след съобщението на Адел, че отлага концертите си в Лас Вегас, поради заболяване от Ковид-19 на голяма част от екипа й. Причината за гнева на почитателите й, е свързан с това, че анонсът е направен по-малко от 12 часа преди изявата.

В продължение на 3 месеца тя трябваше да пее в емблематичния "Сизър Палас" в Лас Вегас, като това е една дългоочаквана от феновете й голяма поява на живо. И макар че певицата отправи сърцераздирателно послание към феновете си в близо 2-минутно видео в Instagram, в което 8 пъти повтаря, че се извинява, много въпроси остават открити.

Част от почитателите на звездата я подкрепят, но други са гневни, че е реагирала твърде късно и те трудно ще бъдат компенсирани за направените от тях разходи за купуването на самолетни билети и резервацията на хотелски стаи.

В момента много фенове на Адел настояват не само билетите им да бъдат презаверени, обичайна практика при отменянето на концерти, но и да им бъдат компенсирани разходите за техните полети и хотели в Лас Вегас след нейното внезапно решение.

Голяма част от почитателите й от цял свят вече са били пристигнали в „столицата на развлеченията“.

Засега не се знае как ще се развие сагата, но Адел вече успя да си навлече не само гнева на хората, но и много заплахи за съдебни искове.

Твърди се, че притежателите на билети може да се наложи да чакат месеци или дори година, за да видят представянето на звездата поради други нейни ангажименти като наградите „Брит“ и концертите й в Хайд Парк през юли. Тя не е отменила участието си в тях.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР